Muž zrejme zomrel na následky strelného poranenia

12.7.2008
0
Páčil sa vám článok?

Príčina úmrtia 38-ročného muža pred jedným z nočných podnikov na Trnavskom Mýte dnes nad ránom boli pravdepodobne strelné poranenia, uviedla to bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

"Vzhľadom na to, že sa vykonávajú vyšetrovacie úkony, k prípadu ani ku kvalifikácii skutku sa zatiaľ vyjadrovať nebudeme," povedala hovorkyňa.

Polícia žiada svedkov incidentu aby sa prihlásili na čísle 158.

(sita)

AKTUALIZOVANÉ (12.7.2008,19:10) Polícia vyšetruje okolnosti, za akých zomrel 38-ročný muž z Bratislavy pred jedným z podnikov na Trnavskom mýte. Muž pravdepodobne podľahol strelnému poraneniu. Podľa informácií Tatiany Kurucovej z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave sa streľba odohrala medzi 2.30 h a 3.30 h nadránom.

Vzhľadom na to, že sa vykonávajú neodkladné a neopakovateľné úkony, vec je vo vyšetrovaní. O tom, za akých okolností sa incident odohral a či išlo o možné vybavovanie účtov podsvetia, polícia nechce špekulovať. "Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania a nebudeme sa k nemu vyjadrovať," uviedla Kurucová.

Podľa nej je tiež predčasné vyjadrovať sa ku kvalifikácii trestného činu, keďže v súčasnosti sa vykonávajú procesné úkony v zmysle trestného poriadku. "Žiadame svedkov udalosti, aby sa ohlásili na linke 158," dodala.

(tasr)

Páčil sa vám článok?