Správy z bratislavského podsvetia 23/2008

10.6.2008
0
Páčil sa vám článok?

NA BACHOVEJ ULICI neznámy páchateľ lúpežne prepadol prevádzkara kasína a so sumou 20-tisíc korún ušiel na dosiaľ neznáme miesto. Páchateľ sa lúpeže dopustil pod hrozbou použitia strelnej zbrane, pričom prepadnutý pracovník kasína utrpel ľahké zranenia tváre. Polícia po lúpežníkovi pátra.

NA REPAŠSKÉHO ULICI horelo osobné motorové vozidlo značky Seat Leon, ktorého majiteľom je 31-ročný Bratislavčan. Pri požiari sa poškodilo aj vedľa odstavené vozidlo značky Škoda Fabia, ktorého majiteľom je firma z Bratislavy. Na každom z vozidiel vznikla škoda asi za 200-tisíc korún. Podľa predbežných zistení polície bol požiar vozidla založený úmyselne. Oddelenie skráteného vyšetrovania v Dúbravke začalo trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci.

NA AGÁTOVEJ ULICI našiel náhodný okoloidúci v hustom poraste asi dvadsať metrov od železničnej trate mŕtvolu neznámeho muža v značnom rozklade. Príčinu smrti určí pitva.

NA ANTOLSKEJ ULICI došlo k požiaru osobného motorového vozidla Mercedes Benz, ktoré je majetkom súkromnej firmy z Bratislavy. K zraneniu osôb nedošlo, na vozidle vznikla škoda asi dva milióny korún. Na mieste boli zaistené chemické stopy, vozidlo podrobia kriminalisticko-expertíznemu skúmaniu. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci.

NA ČACHTICKEJ ULICI zasahovala policajná hliadka po oznámení, že tu neznámy muž demoluje osobné motorové vozidlo Volkswagen Polo. Po tom, ako si 23-ročný majiteľ vozidla pri pohľade z okna všimol demolovanie svojho vozidla, vyšiel von, kde ho neznámy muž aj fyzicky napadol. Policajti po príchode obmedzili na slobode 28-ročného muža z Bratislavy, ktorý bol značne pod vplyvom alkoholu. Do príchodu policajnej hliadky poškodil na vozidle spätné zrkadlo, ľavý predný blatník a nárazník, odtrhol aj kľučku. Napadnutý mladý muž utrpel pri incidente zranenia vyžadujúce lekárske ošetrenie. Vyšetrovateľ obvinil 28-ročného Viktora P. z prečinu poškodzovania cudzej veci, stíhaný je na slobode.

(ver)

Páčil sa vám článok?