Správy z podsvetia 14/2008

9.4.2008
0
Páčil sa vám článok?

NA BIELORUSKEJ ULICI neznámy maskovaný muž so strelnou zbraňou v ruke prepadol herňu. Pri prepade nebol nikto zranený, páchateľ si odniesol 106-tisíc korún a ušiel na neznáme miesto. Muž je obvinený zo zločinu lúpeže.

NA UZBECKEJ ULICI kontrolovala policajná hliadka motorové vozidlo Ford Mondeo. Za volantom sedel 17-ročný mladík, ktorý nemal vydaný vodičský preukaz a má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Okrem toho sa zistilo, že tabuľky s evidenčným číslom na vozidle boli pridelené inému vozidlu. Mladíka predviedli na policajné oddelenie vo Vrakuni.

NA PANÓNSKEJ CESTE zhorelo espresso. Doterajším vyšetrovaním sa zistilo, že požiar bol spôsobený úmyselne. Vyšetrovateľ už obvinil 32-ročného Miroslava N. z Bratislavy z poškodzovania cudzej veci. Po vyvŕtaní diery do múru espresa, cez hadičku púšťal dovnútra benzín a potom to zapálil. Okrem majiteľov espressa oheň spôsobil škody aj ďalším trom spoločnostiam, celkovo za viac ako tri milióny korún. Espresso bolo požiarom úplne zničené. Policajti našli v blízkom okolí aj veci použité na mieste činu, ruksak a bandasku.

NA HRADSKEJ ULICI policajná hliadka kontrolovala 20-ročnú Evu. Našli u nej papierovú skladačku s obsahom neznámeho hnedého prášku. Zaistená skladačka sa podrobí expertíze. Za neoprávnené prechovávanie omamných a psychotropných látok pre vlastnú potrebu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

NA BOJNICKEJ ULICI na zastávke MHD neznámy páchateľ prepadol 24-ročnú ženu. Lupič ju bodol do krku a ukradol jej kabelku s dokladmi a peniazmi. Mladú ženu previezla záchranka do nemocnice. Vyšetrovateľ začal v prípade trestné stíhanie pre lúpež a po páchateľovi policajti pátrajú.

NA VAJNORSKEJ ULICI našli policajti pri kontrole u 30-ročného muža podozrivú látku, pravdepodobne heroín. Materiál poslali na expertízu, ak ide o drogu, muž naplnil skutkovú podstatu trestného činu nedovolenej výroby a držania omamných látok, jedov a prekurzorov.

NA DUDVÁŹSKEJ ULICI policajti pri kontrole dvoch mladíkov vo veku 17 a 18 rokov našli štyri vrecká naplnené zelenou rastlinou a zatavenú injekčnú striekačku s bielym práškom. Predviedli ich na policajné oddelenie a po vypočutí ich prepustili. Materiál poslali na expertízu.

(ver)

Páčil sa vám článok?