Prečo policajti jazdia v pešej zóne autami?

27.3.2008
0
Páčil sa vám článok?

Áno, mesto opraví dlažbu ale z našich daní a to len pre bezočivé pohodlie niektorých majiteľov kaviarničiek a nekompetentný prístup mesta k vydávaným povoleniam.

Vozidlá, ktoré tam zabezpečujú servis pre stavbu by nemali byť ťažkotonážne vozidlá a také, ktoré tam znečisťujú ovzdušie výfukovými plynmi ako staré Avie. Ale jednoduchšie je dať len bumážku a je to. Po čase si zase prečítame čo mesto robí pre obmedzenie dopravy v historickom centre.

~ ~ ~
Ostatné mestské časti utierajú nos, ale musia prispievať. Takže pýtam sa prečo?! Prečo túto injekciu nebrať ako pôžičku, ktorú treba urýchlene vrátiť do mestskej kasy, aby mohli byť financované záujmy všetkých Bratislavčanov. Aká etika to vládne na Magistráte, keď sú tak ľahko presadzované záujmy jedného pred celkom...?

~ ~ ~
Nerozumiem, prečo sa naši páni policajti „prechádzajú“ na autách po pešej zóne. Pešia zóna predsa len nie je taká veľká, že by sa nedala obchôdzkovať aj pešo. Nie raz som videl ako sa policajti predierajú autom plnými ulicami pešej zóny počas najvyššej letnej sezóny.

~ ~ ~
Tak z tohto som bol prekvapený aj ja a teda nedalo mi to pokoja. Tak som sa pozrel kam sa páni štátni policajti vozia. Čuduj sa svete, do reštaurácie na Michalskej ulici, niekoľko hliadok a pravidelne v čase obeda.

Z diskusie na www.banoviny.sk
AD: MESTO SA S VERVOU PUSTÍ DO OPRAVY DLAŽBY (BN 09/2008)

Páčil sa vám článok?