Správy z podsvetia 12/2008

25.3.2008
0
Páčil sa vám článok?

NA PANÓNSKEJ CESTE horelo espresso. Požiar spôsobil škodu, ktorá sa odhaduje na dva a pol až tri milióny korún. Pri požiari nebol nikto zranený. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci.

NA ÚSEKU TRATE Petržalka - Kittsee a Petržalka - Rusovce došlo ku krádeži medených napájacích lán. Neznámy páchateľ presekol a odcudzil z troch železničných priecestí 12 lán s dĺžkou 48 metrov Doprava zastavená ani obmedzená nebola, škoda pre Železnice SR predstavuje 7000 korún.

NA MÁJOVEJ ULICI policajti kontrolovali vozidlo Seat Toledo, pričom zistili, že v ňom sedí aj 28-ročná Beáta, na ktorú krajský súd vydal príkaz na zatknutie pre majetkovú trestnú činnosť. Skončila v policajnej cele.

NA ŠUSTEKOVEJ ULICI policajti kontrolovali vozidlo, ktoré riadil 33-ročný Vladimír z Bratislavy, pričom zistili, že jazdil napriek tomu, že zákaz činnosti riadiť motorové vozidlá má až do marca 2011. Skončil v policajnej cele.

NA KOPČIANSKEJ ULICI policajti prichytili priamo pri krádeži 23-ročného Bratislavčana. Zistili, že po ňom bolo vyhlásené pátranie. Vyšetrovateľ ho obvinil z krádeže.

V ZÁHRADKÁRSKEJ OSADE 25-ročný muž z Ukrajiny spôsobil bodné zranenie v oblasti chrbta 57-ročnému Bratislavčanovi, ktorý skončil v nemocnici. Policajti Ukrajinca, ktorý sa na Slovensku zdržiaval nelegálne, zadržali a vyšetrovateľ ho obvinil z trestného činu ublíženia na zdraví.

NA CHLUMECKÉHO ULICI zatiaľ neznámy páchateľ lúpežne prepadol 86-ročnú starenku. Sotil ju na zem a vytrhol jej nákupnú tašku. Okrem dvojtisícovej škody jej spôsobil aj zranenia s časom liečenia tri až šesť týždňov.

NA KOLLÁROVOM NÁMESTÍ policajti zadržali 29-ročného Pezinčana. Zistilo sa, že bol vydaný príkaz na jeho zatknutie, a tak skončil v policajnej cele.

NA ŠPITÁLSKEJ ULICI kontrolovali policajti 14-ročnú Michaelu z Lučenca. Zistili, že je po nej vyhlásené pátranie od februára, keď ušla z Reedukačného domova v Zlatých Moravciach.

NA ŠTEFÁNIKOVEJ ULICI vo dvore našli mŕtveho neznámeho muža. Mal asi 40 - 45 rokov, bol 170 cm vysoký, štíhlej postavy, mal dlhšie hnedé vlasy zviazané gumičkou. Oblečenú mal sivú mikinu s čiernymi rukávmi, šedé tričko, žlté tričko, hnedé menčestrové nohavice, hnedé kožené topánky a biele ponožky. Podľa predbežných výsledkov pitvy sa cudzie zavinenie nezistilo.

(ver)

Páčil sa vám článok?