Správy z podsvetia 06/2008

11.2.2008
0
Páčil sa vám článok?

NA BORODÁČOVEJ ULICI sa obeťou dvoch lupičov sa stal maloletý chlapec z Bratislavy. Žiadali peniaze, tie nemal, tak mu zobrali mobil v hodnote asi 1500 korún a ušli. Chlapec utrpel drobné zranenia bez práceneschopnosti.

NA VAJNORSKEJ ULICI v predajni v nákupnom centre policajti zadržali 27-ročného Rastislava. Ten sa pri kúpe mobilu preukázal dokladmi, ktoré boli nahlásené ako odcudzené. Policajti následne zistili, že Rastislav tak neurobil po prvý raz. Už predtým, v predajni na Námestí SNP, takto kúpil tri mobilné telefóny, z ktorých dva následne predal. Podozrivý Gelničan skončil na policajnom oddelení.

NA TRNAVSKEJ CESTE 19-ročný Michal z Bratislavy v spoločnosti ďalších dvoch páchateľov olúpil o cigarety 25-ročného Bratislavčana. Ten utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali niekoľkodňovú liečbu. Polícia ho vypátrala a vyšetrovateľ ho obvinil z lúpeže. Po jeho dvoch komplicoch polícia naďalej pátra. Michalovi hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

NA VELEHRADSKEJ ULICI našli policajti pri kontrole u 26-ročného Róberta alobalovú skladačku s metamfetamínom. Expertíza potvrdila, že skutočne ide o túto drogu. Za prechovávanie jednorazovej dávky čelí Róbert obvineniu z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, vo väzení môže pobudnúť až tri roky.

NA ASTRONOMICKEJ ULICI vznikol požiar chatky. Hasiči v nej našli telo mladej ženy. Polícia po obhliadke tela zistila že ide o mladú iba 19- ročnú ženu z Dubnice nad Váhom. Príčiny požiaru a ďalšie okolnosti prípadu sa vyšetrujú.

NA MAJERNÍKOVEJ ULICI sa stal obeťou lúpežného prepadnutia 19-ročný mladík z Bratislavy. Lupič k nemu pristúpil a žiadal peniaze. Mladík mu zo strachu vydal 500 korún. Zranenia neutrpel. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpeže.

NA MLYNAROVIČOVEJ ULICI pred obytným domom neznámy páchateľ podpálil motorové vozidlo Daewoo Espero. Požiar sa následne rozšíril aj na vedľajšie štyri osobné motorové vozidlá Nissan Sunny, Škoda Fabia combi, Renault Megane a vozidlo Škoda 1203. Týmto konaním spôsobil neznámy páchateľ na vozidlách celkovú škodu za viac ako 670-tisíc korún. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci.

(ver)
Páčil sa vám článok?