Správy z podsvetia 03/2008

22.1.2008
0
Páčil sa vám článok?

NA ŠUSTEKOVEJ ULICI v budove polikliniky bolo nájdené v kočíku opustené dieťa. Asi štvortýždňového chlapčeka si na mieste prevzali zdravotníci. V kočíku sa nachádzal aj list s odkazom, aby sa o dieťa niekto postaral. Policajti na mieste vykonali ohliadku a kočík aj list s odkazom zaistili. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu opustenia dieťaťa

NA VÍGĽAŠSKEJ ULICI pod betónovým zrázom viaduktu vedúceho ponad Panónsku cestu našli mŕtveho muža. Odhadovaný vek muža je 50-55 rokov. 172 cm vysoký muž bol chudej až podvyživenej postavy, mal čierne vlasy s plešinou.

NA DOLNOZEMSKEJ ULICI policajti kontrolovali 52-ročného vodiča nákladného auta. Pri dychovej skúške mu namerali alkohol v množstve 0,58 mg/l. Ďalším vyšetrovaním policajti zistili, že okresný súd na Júliusa vydal príkaz na zatknutie pre majetkovú trestnú činnosť. Vodičovi z Dolného Kubína policajti zadržali vodičský preukaz a predviedli ho na policajné oddelenie.

NA PEČNIANSKEJ ULICI horeli tri zaparkované autá. Požiar, ktorý zrejme založila neznáma osoba, poškodil vozidlo Opel Astra a ďalšie dve autá značky Škoda Octavia a Renault, ktoré boli zaparkované vedľa. Oheň uhasili privolaní hasiči, nik nebol zranený.

NA ULICI JÁNA STANISLAVA sa obeťou lúpeže stal 17-ročný mladík. Zatiaľ neznámy páchateľ ho napadol a s nožom v ruke požadoval mobilný telefón. Mladík mu z obavy o život mobil v hodnote asi 2000 korún vydal. Utrpel poranenia tváre, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie.

NA BODROCKEJ ULICI policajti kontrolovali 27-ročného Dávida z Bratislavy, u ktorého našli drogy. Z expertízy vyplynulo, že ide o 2,04 g metamfetamínu, čo predstavuje 35-71 jednorazových dávok. Následne policajti v byte Bratislavčana našli striekačku s obsahom 410 mg metamfetamínu, čo predstavuje 7-14 jednorazových dávok, chemikálie a zariadenie na výrobu drog. Dávida V. vyšetrovateľ obvinil z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok. Obvinený skončil v cele s návrhom na vzatie do väzby.

NA MILETIČOVEJ ULICI prišiel počas výmeny kolesa kvôli defektu o svoje veci 34-ročný Zvolenčan. Kým vymieňal koleso, neznámy páchateľ mu z auta odcudzil hotovosť, notebook a doklady v hodnote asi 46-tisíc korún. Vyšetrovateľ začal stíhanie vo veci krádeže.

(ver)

Páčil sa vám článok?