Polícia v rozsiahlej akcii stále pátra po lupičovi

17.1.2008
0
Páčil sa vám článok?

Rozsiahle policajné pátranie po páchateľovi závažného trestného činu, ktoré ochromilo bratislavskú dopravu, pokračovalo aj po 23.15 hod. Polícia aj naďalej pátrala v celom meste.

Potvrdila to Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Vysvetlila, že vzhľadom na závažnosť trestného činu nie je v súčasnosti možné poskytnúť viac informácií.

Televízia TA3 vo svojom vysielaní informovala, že bola v oboch smeroch uzatvorená Einsteinova ulica, obidva výjazdy na mosty Lafranconi a Prístavný most, ako aj výjazdy z mesta smerom na Ivánku pri Dunaji, Záhorie či Rusovce.

Kurucová na otázku redaktorky TA3, či polícia pátra po páchateľovi podozrivom z prvej tohtoročnej bankovej lúpeže, reagovala s tým, že to v danej chvíli nemôže potvrdiť. Informácie o tom, že za rozsiahlou policajnou akciou je útek už zadržaného spomínaného páchateľa nekomentovala.

Účastníčka kolóny, ktorá na viac ako hodinu uviazla na ceste smerom na Ivánku pri Dunaji, uviedla, že policajti s baterkami prehľadávali postupne všetky autá.

(tasr)

Páčil sa vám článok?