Policajti zaistili pravdepodobne ďalšie drogy

13.9.2007
0
Páčil sa vám článok?

Vrecko s obsahom neznámej zelenej sušenej rastliny zaistili policajti pri kontrole na dopravnom ihrisku na Bosákovej ulici. Vrecko im dobrovoľne vydal 17-ročný Bratislavčan, ktorého potom predviedli na policajné oddelenie. Po vypočutí ho prepustili na slobodu a podozrivý materiál zaslali na expertízu.

Na Farského ulici pri pohostinstve policajti skontrolovali trojicu mužov, ktorí sa snažili zmiznúť, keď spozorovali policajtov. Napokon im 27-ročný muž dobrovoľne vydal tri igelitové vrecúška so zelenou sušenou rastlinou. Muž skončil na policajnom oddelení, odkiaľ ho po vypočutí prepustili.

Jednu papierovú skladačku s neznámou hnedou látkou vydal policajtom aj 33-ročný muž počas kontroly na Stavbárskej ulici. Materiál preskúmajú kriminalistickí experti.

Ako informovala Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, trestu odňatia slobody až do troch rokov čelí osoba, ktorá neoprávnene prechováva omamné a psychotropné látky, jedy a prekurzory pre vlastnú potrebu. V prípade prechovávania týchto látok vo väčšom rozsahu hrozí väzenie až na päť rokov.

(tasr)
Páčil sa vám článok?