Správy z podsvetia 30/2007

12.9.2007
0
Páčil sa vám článok?

NA PANÓNSKEJ CESTE pod železničným viaduktom bol nájdený muž bez známok života. Privolaný lekár už mohol len konštatovať smrť, na mieste nevylúčil cudzie zavinenie. Presnú príčinu smrti určí až pitva. Išlo o muža vo veku 30-35 rokov, zatiaľ neznámej totožnosti. Polícia ďalej vyšetruje okolnosti jeho smrti a zisťuje jeho totožnosť.

NA BRADÁČOVEJ ULICI neznámy páchateľ rozbil okno na vozidle Škoda Octavia patriacemu 36-ročnému mužovi zo Stropkova a odcudzil autorádio a tri cédečká.

NA ŠVABINSKÉHO ULICI pre podozrenie z prechovávania drog policajti z vlastnej iniciatívy kontrolovali 23-ročného Bratislavčana. Pri kontrole našli igelitové vrecúško s obsahom neznámej zelenej sušenej rastliny. Zaistený materiál  zaslali na expertízu.

NA ROMANOVEJ ULICI neznámy páchateľ rozbil okno na vozidle Škoda Felícia a odcudzil z neho autorádio, čím spôsobil 23-ročnému Bratislavčanovi škodu 3500 korún.

NA PREŠOVSKEJ ULICI neznámy páchateľ násilím vnikol do osobného vozidla Škoda Fabia. Odcudzil z neho igelitovú tašku položenú na podlahe pred zadným sedadlom. V taške bolo dosiaľ nezistené množstvo stravných lístkov v celkovej hodnote viac ako 326-tisíc korún.

NA STAVBÁRSKEJ ULICI našla policajná hliadka pri kontrole u 17-ročného mladíka 22 skladačiek s neznámym hnedým práškom. Mladík skončil na policajnom oddelení vo Vrakuni. Zaistený materiál policajti zaslali na expertízu, aby sa zistilo, či ide o heroín. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

NA STAVBÁRSKEJ ULICI policajti kontrolovali 27-ročného Tibora z Bratislavy. Našli u neho dve papierové skladačky. Expertíza potvrdila, že v oboch skladačkách sa nachádzal heroín v množstve 0,05 g s koncentráciou účinnej látky 8% hmotnosti, čo zodpovedá dvom obvykle jednorazovým dávkam drogy. Tibor teraz čelí obvineniu z drogovej trestnej činnosti, za čo mu hrozí až trojročný trest odňatia slobody.

NA RÁZTOČNEJ ULICI sa neznámy páchateľ vlámal do priestorov súkromnej firmy. Páchateľ, po ktorom polícia pátra, násilím vnikol do viacerých kancelárií, odkiaľ odcudzil  rôznu počítačovú techniku, hotovosť a stravné lístky. Spôsobil škodu približne milión korún. Polícia prípad vyšetruje ako trestný čin krádeže.

(ver)
Páčil sa vám článok?