Správy z podsvetia 28/2007

30.8.2007
0
Páčil sa vám článok?

NA STAVBÁRSKEJ ULICI pre podozrenie z prechovávania drog policajti z vlastnej iniciatívy kontrolovali dvoch mladíkov z Bratislavy. Pri kontrole dokladov jednému z nich vypadla na zem alobalová skladačka s obsahom bieleho prášku. Preto 20-ročný Daniel a 17-ročný Erik skončili na polícii.

NA ČERNOCKÉHO ULICI za Polygrafickým učilišťom bol včera večer nájdený iba  1-ročný chlapček.  Plač dieťaťa začula okoloidúca 35-ročná žena, ktorá ho následne našla odložené v detskej ohrádke na okraji cesty. Žena vzápätí  kontaktovala políciu. Pracovníci rýchlej zdravotnej služby chlapčeka ihneď previezli do nemocnice na pozorovanie. Operatívnym vyšetrovaním policajti zistili, že otcom dieťaťa je 44-ročný Bratislavčan. 29-ročnú Bratislavčanku, matku dieťaťa, policajti zadržali v pohostinstve na Černockého ulici. Oboch rodičov chlapčeka policajti predviedli na oddelenie. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu odloženia dieťaťa.

NA ALEŠOVEJ ULICI sa neznámy páchateľ vlámal do skladových priestorov.  Zo skladu si so sebou odniesol  väčšie množstvo rôznych CD a DVD nosičov, USB kľúčov a SD kariet. Škoda, ktorú firme spôsobil, sa odhaduje na 960-tisíc korún.

NA GAGARINOVEJ ULICI v blízkosti potravín 14-ročný mladík z Bratislavy lúpežne prepadol o rok mladšieho chlapca. Lúpež sa, našťastie, skončila bez zranení, no olúpený chlapec prišiel o mobilný telefón  v hodnote asi 5000 korún. Za trestný čin lúpeže zákon ukladá trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov, Patrikovi ako mladistvému hrozí polovičný trest. Stíhaný je na slobode.

NA DRIEŇOVEJ ULICI zasahovali policajti, ktorých privolali kvôli krádeži bicykla. Ten našli na Komárnickej ulici. Pri prepátraní okolia skončil v rukách polície podozrivý 32-ročný Erik z Bratislavy, ktorého predviedli na policajné oddelenie. Zistilo sa, že zadržaný Bratislavčan nie je v tejto činnosti nováčikom. Vyšetrovateľ vzniesol voči Erikovi obvinenie pre trestný čin krádeže.

NA NEZVALOVEJ ULICI zasahovala policajná hliadka na základe volania na linku 158. Po príchode na miesto policajti zistili, že podgurážený 61-ročný muž z Bratislavy so sekerou ohrozoval svoju sestru a  matku,  ktoré s ním žili v spoločnej domácnosti. Policajti Jozefa predviedli na oddelenie.  Vyšetrovateľ proti nemu vzniesol obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Jozef skončil v cele s návrhom na vzatie do väzby. Hrozí mu až trojročný trest odňatia slobody.

(ver)
Páčil sa vám článok?