Hľadaný vodič Forda Mondeo sa prihlásil na polícii

14.8.2007
0
Páčil sa vám článok?

V pondelok 13. augusta sa na políciu prihlásil účastník dopravnej nehody, ktorý minulý týždeň vo štvrtok z miesta nehody na vozidle Ford Mondeo ušiel. Bratislavské noviny o tom informovala zástupkyňa krajskej policajnej hovorkyne Tatiana Kurucová.

Vyšetrovateľ 27-ročného Daniela S. z Bratislavy dnes obvinil z prečinu neposkytnutia pomoci v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví a prečinom usmrtenia. Policajný vyšetrovateľ pre prokurátora spracoval podnet k návrhu na jeho vzatie do väzby. Nateraz je obvinený vodič umiestnený v policajnej cele.

"Obvinený  sa na políciu prihlásil pod tlakom  okolností, keďže sa po jeho osobe intenzívne  pátralo v mieste jeho trvalého i prechodného bydliska, bol daný do pozornosti všetkým policajným hliadkam a na základe intenzívnej medializácie prípadu," doplnila T. Kurucová.

Vozidlo značky Ford Mondeo, ktorým bola spôsobená tragická dopravná nehoda, policajti zaistili z piatku na sobotu na Jedľovej ulici. Majiteľom tohto vozidla je obvinený 27-ročný Bratislavčan.

Dopravná nehoda sa stala 9. augusta krátko po 22.00 h na Námestí 1. mája. Daniel S. tadiaľ prechádzal, pričom zachytil troch ľudí, ktorí prechádzali cez vozovku mimo vyznačeného priechodu pre chodcov. Nato vodič z miesta dopravnej nehody ušiel. Dvaja chodci utrpeli ťažké zranenia, jedna chodkyňa neskôr v nemocnici zraneniam podľahla.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?