Vážení čitatelia Bratislavských novín

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Koniec druhého tisícročia sa nezadržateľne blíži. Do začiatku nového milénia zostáva mesiac a posledné vydanie našich novín v tomto roku, storočí a tisícročí.

Ako už býva zvykom, decembrové dvojčíslo bude rozšírené a okrem pravidelných rubrík a aktuálnych informácií o živote Bratislavy nebudú chýbať ani príspevky vianočného či silvestrovského charakteru.

Keďže 1. januárom 2001 vstupujeme do nového milénia, rozhodli sme sa Bratislavčanom dať možnosť, aby svojmu mestu prostredníctvom týchto novín vyjadrili svoje želanie. Napíšte nám, čo želáte Bratislave a Bratislavčanom do nového tisícročia. Prvé príspevky sme už dostali, tešíme sa však aj na ďalšie. Píšte na poštovú adresu novín: Gorkého 6, 811 01 Bratislava, alebo na e-mailovú adresu: redakcia@ba-noviny.sk

Posledné tohtoročné vydanie vyjde 14. decembra, teda až o 3 týždne. Veríme, že vás poteší nielen svojim rozsahom, ale najmä obsahom. A možno vôbec nebude posledné v tomto roku. Ale to už prezrádzame priveľa. Dovidenia a dočítania v decembri 2000 - poslednom mesiaci tohto tisícročia.

(red)

Páčil sa vám článok?