Vianočný bazár bude tento rok v Starej tržnici

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Tradičný Vianočný bazár Medzinárodného ženského klubu Bratislava (IWCB) bude tento rok v nedeľu 19. novembra. Na rozdiel od predchádzajúcich rokov bude tentoraz v zrekonštruovanej Starej tržnici.

Vianočný bazár je charitatívne podujatie, výťažok z ktorého pôjde na podporu slovenských charitatívnych organizácií.

Pre kupujúcich je pripravený široký výber tovaru na 24 medzinárodných a 10 charitatívnych stoloch. Zatiaľ čo prvé budú už tradične prezentovať rôznorodosť národných kultúr a tradícií, svoj priestor dostanú prostredníctvom najmä mimobratislavských neziskových organizácií aj ľudia s mentálnym a fyzickým postihnutím. Na podujatí bude príležitosť ochutnať jedlá a lahôdky medzinárodnej kuchyne, ale aj nakúpiť rozličné nezvyčajné maličkosti, knižky či šatstvo second-hand.

Vianočnú atmosféru podujatia umocní kultúrny program. V čase, keď sa deti budú hrať v pripravenom kútiku, môžu ich rodičia získať niektorú z atraktívnych cien v tombole, či vyhrať cenu zo škatule prekvapení v tzv. Lucky Dips.

Vianočný bazár podporia viaceré významné osobnosti. Okrem členiek klubu, medzi ktorými nebudú chýbať manželky veľvyslancov Veľkej Británie a USA Nicole Lyscomová a Barbara Lee Diamondstein-Spielvogelová, budú medzi hosťami aj manželky slovenských politikov - napríklad Eva Dzurindová, Emília Kováčová a Zdena Kukanová.

(brn)

Páčil sa vám článok?