Vážení čitatelia, Bratislavčania!

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Ako si už mnohí z vás všimli, v tomto vydaní Bratislavských novín je o niečo viac reklamy, ako býva zvykom. Nie, nebojte sa, ide o výnimku, v žiadnom prípade sa nemení charakter týchto novín.

Vydavateľom Bratislavských novín je súkromná spoločnosť Nivel Plus, s. r. o., ktorá na ich vydávanie nedostáva žiadny príspevok z rozpočtu mesta či jeho mestských častí. Bratislavské noviny sú financované výlučne z reklamy, ktorá je preto prítomná v každom vydaní novín.

V tomto vydaní je reklamy predsa len viac. Dôvodom sú vysoké náklady na výrobu, tlač a distribúciu novín, ale najmä fakt, že v posledných tohtoročných vydaniach chceme dať väčší priestor čítaniu o súčasnosti a minulosti nášho mesta.

Do konca roka zostávajú necelé dva mesiace. Okrem tohto vydania sa stretneme v novembri ešte raz (23. 11.) a potom v decembrovom dvojčísle (14. 12). Keďže sa s koncom roka blíži aj koniec 20. storočia a druhého tísícročia, chceme vás požiadať, aby ste nám napísali, čo by ste chceli na prelome storočí a tisícročí zaželať Bratislave.

Vaše STRUČNÉ želania posielajte poštou na adresu redakcie: Bratislavské noviny, Gorkého 6, 811 01 Bratislava, alebo elektronicky na e-mailovú adresu: redakcia@ba-noviny.sk

Uzávierka je v piatok 1. decembra 2000.

(red)

Páčil sa vám článok?