Od 17. apríla začína vychádzať METROPOL, prvý bratislavský časopis pre voľný čas

12.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Od pondelka 17. apríla začína v Bratislave vychádzať nový plnofarebný programový časopis - METROPOL. Ide o prvý bratislavský časopis pre voľný čas, ktorý bude na 68 stranách informovať o všetkom dôležitom, čo sa stalo a ešte sa len stane v kultúrnom a spoločenskom živote v Bratislave.

Každých 14 dní bude METROPOL prinášať prehľad programov divadiel, kín, koncertov, výstav, podujatí pre najmenších, krstov platní a vernisáží v Bratislave, ale aj prehľad atraktívnych kultúrnych podujatí v susednej Viedni či program najsledovanejších televíznych staníc.

Okrem toho METROPOL každé dva týždne prinesie zaujímavé rozhovory so známymi ľuďmi o ich živote, voľnom čase, o tom, ako oddychujú, kde nakupujú, čo majú a nemajú radi. Chýbať nebudú ani podrobné informácie o divadelných a filmových premiérach. Ďalej METROPOL predstaví nové knihy, cédečka, videokazety, ale aj novinky zo sveta techniky, rýchlych kolies a módy. Chýbať nebudú tipy na aktívny pohyb a zábavu v Bratislave, návštevy reštaurácii, kaviarní a pubov v našom meste...

V prvom vydaní METROPOL prinesie rozhovor s Tvárou milénia francúzskeho magazínu Vougue - modelkou Lindou Nývltovou, ktorá je však doma v bratislavskej Petržalke. Pozrie sa na to, kde si môžu Bratislavčania zahrať biliard a predstaví jeden originálny pub v centre mesta. Okrem toho bude premiérový METROPOL nabitý programom všetkého dôležitého, čo sa v Bratislave udeje od pondelka 17. apríla do nedele 30. apríla. V novinových stánkoch a na ďalších predajných miestach po celom meste sa METROPOL objaví už 14. apríla a bude stáť 18 korún.

(brn)

Tvár milénia z Petržalky Linda Nývltová predstavuje nový METROPOL - prvý bratislavský časopis pre voľný čas, ktorý sa objaví v predaji už 14. apríla.
FOTO - Alexander Trizuljak

Páčil sa vám článok?