Do roku 2000 s vytopenou redakciou

8.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Do roku 2000 vstúpili Bratislavské noviny a Staromestské noviny trochu nešťastne. Sídlo redakcie novín totiž bolo počas sviatkov vytopené - v stene prasklo potrubie kúrenia a tak nám v redakcii poriadne pršalo.

Aj preto sme toto vydanie novín pripravovali v provizórnych podmienkach, čo by sa však nemalo prejaviť v ich kvalite. Nám to však na dobrej nálade neubralo, rovnako ako aj na chuti robiť tieto noviny ešte lepšie. Všetkým verným čitateľom Bratislavských a Staromestských novín želáme, aby po celý rok 2000 nachádzali na ich stránkach len samé zaujímavé informácie.

A ešte jedna dobrá správa pre všetkých bratislavských rodákov, ktorí sa rozutekali po svete a iných slovenských mestách, ale napriek tomu by chceli tieto noviny čítať. V krátkom čase by sa v medzinárodnej počítačovej sieti INTERNET mala objaviť samostatná www-stránka Bratislavských novín, kde sa každé dva týždne noviny v deň vydania objavia aj v elektronickej podobe. Veríme, že sa tak rozšíri aj počet našich spokojných čitateľov.

(red)

Páčil sa vám článok?