Herečky Zuzana Vačková a Karin Haydu dnes pokrstia učebnicu angličtiny

25.4.2017
0
Herečky zuzana vačková a karin haydu dnes pokrstia učebnicu angličtiny - pozvánka final
Páčil sa vám článok?

Až dve populárne herečky – Zuzana Vačková a Karin Haydu sa dnes poobede v bratislavskom kníhkupectve Pantha Rei na Poštovej ulici postarajú o krst novej jazykovej literatúry, ktorú na Slovensko prináša odborné nakladateľstvo RAABE. Ide o svetovú značku jazykových učebníc a slovníkov, ktorá na apríl pripravila sériu podujatí pre návštevníkov kníhkupectiev.

„Po anglicky so Zuzkou Vačkovou" – tak znie názov spoločného projektu RAABE Slovensko a Panta Rhei, v rámci ktorého chcú slovenským čitateľom priblížiť značku PONS. „Učenie sa cudzích jazykov je už dnes nevyhnutnosťou a viacerí z nás často hľadajú spôsob, ako si vylepšiť anglický prízvuk, ako si obohatiť slovnú zásobu anglických slovíčok, ako skoncovať s večným začiatočníctvom napríklad v angličtine. A to celkom príjemne v pohodlí domova, bez nutnosti navštevovať drahé jazykové kurzy. Práve tieto benefity prináša slovenským čitateľom značka PONS a sme radi, že aj vďaka Panta Rhei sa teraz dostane priamo medzi ľudí," povedala Mgr. Mira Schrimpelová, konateľka odborného nakladateľstva RAABE Slovensko.

V priebehu apríla tak postupne v šiestich mestách Slovenska zavíta Zuzana Vačková s jazykovými učebnicami a slovníkmi do siedmich kníhkupectiev Panta Rhei, aby predstavila svoj príbeh o tom, ako sa ona učila a stále učí cudzí jazyk, resp. ako sa v ňom zdokonaľuje. Pre návštevníkov kníhkupectiev je tiež pripravené čítanie v angličtine spolu s ukážkani jazykového kurzu a slovníkov značky PONS, ktoré predstavujú rýchle a efektívne učenie sa cudzieho jazyka. Sériu stretnutí s čitateľmi budú dopĺňať vystúpenia mladej a talentovanej speváčky Kataríny Landlovej, ktorá svoju kariéru odštartovala v súťaži Česko-Slovensko má talent.

„Veríme, že roadshow so značkou PONS spríjemní návštevníkom kníhkupectiev ich chvíle a azda nájdu odhodlanie a inšpiráciu k novému štartu do štúdia angličtiny," povedala Mira Schrimpelová. Ako prezradila, RAABE už v apríli uvedie na trh aj prvé tituly značky PONS v nemeckom jazyku.

(ts, ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?