Bratislavčania budú oslavovať v uliciach mesta

27.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

Po minuloročných vydarených silvestrovských oslavách pripravila mestská časť Staré Mesto na koniec roka a tisícročia Prvú párty nového milénia v Bratislave. Organizátori dúfajú, že atraktívny program priláka do centra mesta tisícky ľudí. Boli sme preto zvedaví, koľkí z Bratislavčanov sa do ulíc na Silvestra chystajú.

Milan H., referent: Silvestrovskú oslavu v meste si určite nenechám ujsť. Bol som s priateľmi vlani v centre na námestí a veľmi sa nám to páčilo. Už sme dohodnutí, že pôjdeme aj tento rok. Predpokladám, že bude rovnako skvelá zábava.

Alexandra T., učiteľka: Pôjdem sa zabaviť spolu s manželom a priateľmi. Tí boli aj vlani a veľmi si pochvaľovali, takže nás navnadili, aby sme išli tento rok s nimi. Už sa teším, lebo doteraz som nič podobné nezažila. A priznám sa, že tie predchádzajúce Silvestre, keď boli v uliciach podgurážení ľudia, ktorí sa zabávali rozbíjaním fliaš a hádzaním delobuchov ma veru do ulíc neprilákali.

Kristína F., študentka: Tento rok oslávim príchod nového roku na lyžovačke v zahraničí. Ale na oslavách v meste som bola vlani a bolo to super. Odporúčam to zažiť aj ostatným.

Jaroslav Č., dôchodca: Viete, pre mňa to už nie je, ja si spolu s manželkou otvorím fľašu šampanského a oslávim príchod nového tisícročia doma. Po polnoci sa však budem pozerať na oblohu, aby som videl ten ohňostroj, čo má byť nad hradom. Bývam v Petržalke v paneláku a mám výborný výhľad na mesto.

Zuzana M., podnikateľka: Silvestrovskú noc budeme so známymi oslavovať najskôr u nás doma, ale pred polnocou sa chystáme vyraziť do ulíc. Chceme vidieť ohňostroj a moja kamarátka najmä zbožňovaného Mira Žbirku, ktorý má vystupovať na Hlavnom námestí.

Peter B., právnik: Na Silvestra pôjdeme už tradične na našu chatu. Verím, že dovtedy napadne sneh, lebo bez snehu to nie je ono. Takže oslavy v Bratislave určite nezažijem. Ale všetkým, čo tu budú, želám dobrú zábavu.

(brn)
ČO HOVORÍ ULICA

Páčil sa vám článok?