Nový časopis o dianí v meste vyjde 17. apríla

21.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

Informácia o novom bratislavskom programovom magazíne, ktorý by mal začať vychádzať v apríli, sa stretla s priaznivou odozvou našich čitateľov.

Ozvali sa aj mnohé kultúrne strediská a centrá, divadlá, prevádzkovatelia kín, organizátori výstav a spoločenských podujatí. Tí všetci majú záujem, aby Bratislavčania boli lepšie informovaní o dianí v ich meste.

Pripomíname, že prevádzkovatelia kultúrnych inštitúcií, diskoték, majitelia barov a pubov s hudobnou produkciou a organizátori kultúrnych a spoločenských  podujatí, sa môžu aj naďalej s ponukou APRÍLOVÉHO PROGRAMU obrátiť na redakciu Bratislavských novín, Gorkého 6, 811 01 Bratislava, telefonicky alebo faxom na číslo 5441 0028, alebo e-mailom na adresu: redakcia@ba-noviny.sk.

Nový bratislavský magazín nájdete na pultoch stánkov a v ďalších predajných miestach v pondelok 17. apríla. Každé dva týždne bude prinášať najhorúcejšie novinky z diania v bratislavskej kultúre a veľa  zaujímavého čítania. Veríme, že nový časopis sa medzi Bratislavčanmi bude tešiť rovnakej obľube ako noviny, ktoré každé dva týždne dostávajú do svojich schránok.

O novom programovom magazíne Bratislavčanov sa viac sa dozviete už v budúcom vydaní týchto novín.

(red)

Páčil sa vám článok?