Križovatku Karadžičovej so Záhradníckou zaliala voda, dopravu odklonili

3.8.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Bratislave došlo v sobotu 3. augusta k ďalšej havárii vodovodného potrubia. Križovatku ulíc Karadžičova a Záhradnícka zaliala voda. Jej prúd z prasknutého potrubia sa nakoniec vodárom podarilo zastaviť.

"Upozorňujeme vodičov, že z dôvodu zatopenia Karadžičovej ulice je daný úsek cesty obojsmerne uzatvorený," informovala polícia na sociálnej sieti. 

"Dopravní policajti aktuálne vykonávajú na križovatke ulíc Karadžičova – Záhradnícka odklon dopravy. Vodičov vyzývame, aby sa uvedenému úseku vyhli, využili na presun alternatívne trasy a riadili sa pokynmi polície," dodali.

"V tejto lokalite došlo k poruche na vodovodnom potrubí. V tejto chvíli naši kolegovia odstavujú vodu v úseku, kde je potrebné vykonať opravu. Po tomto úkone bude možné stanoviť predbežný čas opravy a to, či budú musieť byť niektoré odberné miesta na Karadžičovej ulici dočasne odstavené od dodávky vody. To v tejto chvíli ešte nie je zrejmé. Opravu budeme realizovať v čo najkratšom možnom čase," informoval najskôr Bratislavské noviny vedúci odboru marketingu a komunikácie BVS Matúš Stračiak.

Išlo o potrubie s priemerom 40 cm.

"Porucha bola dočasne odstránená a premávka na Karadžičovej ul. bude postupne obnovená. Celková oprava poruchy bude prebiehať v najbližších dňoch. Prosíme, venujte pozornosť dopravnému značeniu. Niektoré odberné miesta mohli zaznamenať dočasný pokles tlaku vody. Ten práve obnovujeme. Ďakujeme za trpezlivosť a ospravedlňujeme sa za komplikácie," dodal neskôr. 

(ms)

Páčil sa vám článok?