Letisko spúšťa novú službu Fast track

2.7.2024
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Letisko M. R. Štefánika zaviedlo pred letnou sezónou pre cestujúcich novú službu rýchleho prechodu k bezpečnostnej kontrole (tzv. Fast Track).

"Pred bezpečnostnou kontrolou na poschodí terminálu čaká cestujúcich vyhradený priestor, cez ktorý plynule bez zdržania prejdú až priamo ku detekčnej kontrole," priblížila nám hovorkyňa letiska Veronika Demovičová.

Novú službu je v súčasnosti možné využiť len pri odletoch s dopravcom Ryanair, ktorý zabezpečuje pravidelné lety z Bratislavy do 21 destinácií, čiže pri odletoch Ryanairom z Bratislavy do miest Alghero, Brusel-Charleroi, Burgas, Dalaman, Dublin, Edinburgh, Eindhoven, Kaunas, Korfu, Lanzarote, Leeds-Bradford, Londýn-Stansted, Malta, Manchester, Miláno-Bergamo, Pafos, Palma de Malorka, Rím-Ciampino, Sofia, Solún a Trapani.

Rýchly prechod k bezpečnostnej kontrole – fast track – si možno rezervovať za poplatok šesť eur na osobu, a to už pri kúpe letenky cez webovú stránku dopravcu, alebo cez mobilnú aplikáciu Ryanair. Zakúpiť si ju je možné aj dodatočne pri registrácii na let (počas tzv. online check-in), alebo aj priamo v pokladni letiska – v okienku s názvom Predaj leteniek a výber poplatkov.

(ms)

Páčil sa vám článok?