MHD: Od soboty nebudú po Špitálskej premávať električky

31.7.2018
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Od soboty (4. augusta) sa začne v bratislavskom Starom Meste s budovaním staronovej električkovej zastávky Mariánska v smere na Námestie SNP, čo spôsobí obojsmerne výluku električiek jazdiacich po Špitálskej.

Ako informuje portál imhd.sk, zmena trasy sa týka električkových liniek 3, 4, 6, 7 a 9, ktoré budú premávať cez Obchodnú ulicu. Výluka na Špitálskej by mala potrvať do polovice augusta. 

Ako ďalej uvádza spomínaný portál, linka číslo 3 bude teda bude premávať obojsmerne cez Námestie SNP, Obchodnú a Radlinského a neobslúži zastávky Kamenné nám., Mariánska a Americké námestie.

Linka  číslo 4 bude premávať obojsmerne cez Nám. SNP, Obchodnú, Radlinského, Blumentál a Vazovovu a neobslúži zastávky Kamenné nám., Mariánska a Americké námestie.

Linka číslo 7 bude v centre premávať po okruhu  Blumentál - Radlinského - Obchodná - Nám. SNP - Jesenského - Nám. Ľ. Štúra - nábrežie - tunel - Kapucínska - Obchodná - Radlinského - Blumentál. Neobslúži teda zastávku Americké námestie a zastávku Nám. SNP obslúži v protismere.

A taktiež linka číslo 9 bude premávať obojsmerne cez Obchodnú, Radlinského, Blumentál a Vazovovu.

    (ms)

    Páčil sa vám článok?