Rátajte s prerušením premávky MHD, nahnevaní ľudia sa chystajú do ulíc

2.3.2018
0
Spomienkovéý pochod na pamiatkuJána Kuciaka a Martiny Kušnírovej

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Bratislavčania, ale i ľudia na celom Slovensku si dnes pripomenú pamiatku zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenioce Martiny Kušnírovej a zároveň vyjadria svoj protest proti prepojeniu politikov zo Smeru na predstaviteľov talianskej mafie. Plánovaná akcia vľšak prinesie so sebou aj obmedzenia v premávke MHD, s ktorými musíte rátať.

Pochod  sa začne  dnes (2. marca) o17.00 na Hviezdoslavovom námestí. Účastníci by mali do 18.00 h doraziť na Námestie slobody. Následne prebehnú príhovory pred Úradom vlády, ktoré budú trvať do 19. hodiny. Podľa aktuálnych informácií  sa pochodu chce zúčastniť 10-tisíc ľudí.

Aj keď organizátori zatiaľ nezverejnili presnú trasu pochodu, zo zverejnených informácií je zrejmé, že bude na viacerých miestach križovať linky MHD. Z tohto dôvodu je nutné počítať s prerušením premávky električiek, trolejbusov a autobusov v centre mesta, najmä v okolí Námestia SNP, Kollárovho nám. a Námestia slobody. Výpadok alebo výrazné obmedzenie trolejbusovej dopravy sa očakáva na Kolibe. Účastníkom preto odporúčame využiť na cestu na pochod spoje MHD pred 17. hodinou,“ upozorňuje Dopravný podnik Bratislava.

(ms)

Páčil sa vám článok?