Tragická nehoda: Pri Pezinku zrazil vlak muža

13.12.2017
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Pezinskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode, pri ktorej zrazil vlak muža. K nehode došlo pri železničnej stanici Pezinok zastávka smerom do Bratislavy.

„Muž pri nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a na mieste zomrel. Privolaný lekár skonštatoval smrť,“ uviedol Jozef Minár z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. Ako ďalej doplnil, vek ani totožnosť muža nie sú známe.

„Podľa doterajších informácií rušňovodič pri prechádzaní uvedeným úsekom po druhej traťovej koľaji spozoroval muža, ktorý vkročil z pravej strany do koľajiska a rozpažil ruky. Rušňovodič ihneď použil rýchlo činné brzdenie, napriek tomu zrážke s touto osobou už nedokázal zabrániť. Muž utrpel zrážkou devastačné zranenia nezlučiteľné so životom,“ opísala nehodu policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 
Dopravná nehoda spôsobuje meškanie viacerých vlakov. Informuje o tom Železničná spoločnosť Slovensko.

Podľa ZSSK v súčasnosti mešká rýchlik 608 z Košíc do Bratislavy, s pôvodným časom príchodu na Hlavnú stanicu o 17.57 h, už 180 minút. Zhruba 30-minútové meškanie v Trenčíne bude mať rýchlik 613 z Bratislavy do Košíc, s odchodom z Hlavnej stanice o 18.03 h. Približne 40-minútové meškanie sa predbežne predpokladá pri regionálnom rýchliku RR 717 z Bratislavy do Žiliny, s pôvodným časom odchodu 20.03 h.

(TASR)

Páčil sa vám článok?