Komunikáciu na Mierovej opravia na jar

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

Až na apríl a možno aj na neskoršie si budú musieť počkať obyvatelia Prievozu bývajúci na Mierovej ulici v dome na číslach 110-112 na opravu príjazdovej komunikácie z cesty ku garážam.

Vlani sa totiž začala opravovať komunikácia slúžiaca navlas rovnakému účelu len o pár blokov ďalej. Obyvatelia spomenutého domu sa tešili v domnienke, že oprava bude logicky pokračovať aj pred ich domom, už aj preto, lebo asfaltový povrch na ich ceste bol evidentne viac poškodený ako ten susedný.

Napriek tomu, že im z miestneho úradu odpovedali, že netušia, prečo sa s opravou začalo práve pred susedným blokom, pretože pracovníci, ktorí opravu vykonávali, už nie sú zamestnancami ružinovskej samosprávy, obyvatelia opravu urgovali.

Aj v ich mene oslovili Bratislavské noviny zodpovednú pracovníčku úradu Evu Hulalovú. Podľa jej slov úrad hneď po prvej informácii od obyvateľov žiadosť zaradil ju do zoznamu potrebných opráv ako naliehavú. Objasnila tiež, prečo sa v opravách nepokračovalo aj pred domom 110-112. Na príčine je počasie - v zime nemá zmysel robiť podobné opravy, pretože by nevydržali ani jednu sezónu. S opravou sa teda začne pravdepodobne v apríli. Termín sa však môže oddialiť. Prednosť majú totiž výtlky a jamy na hlavných komunikáciách, až potom prídu na rad príjazdové cesty.

Páčil sa vám článok?