Ďalšie policajné nástrahy pre motoristov

12.8.2008
0
Páčil sa vám článok?

V predchádzajúcich číslach sme uverejnili poznatky anonymného autora, ktorý prostredníctvom internetu zverejnil poznatky o činnosti dopravnej polície v Bratislave. Dnes, po overení a doplnení, prinášame ďalšiu časť nástrah, na ktoré si treba dať pozor a ktoré iste ocenia nielen bratislavskí motoristi.

GAGARINOVA ULICA: Zákaz odbočenia doľava pri bare Carissomo cez dvojitú plnú čiaru pred semaformi smerom na sídlisko. Častá kontrola!

DOLNOZEMSKÁ - SEMAFORY PRED EKONOMICKOU UNIVERZITOU: Pri odbočovaní doľava na parkovisko školy je niekedy veľmi obťažne prejsť, pretože treba dávať pozor na vozidlá prichádzajúce z protismeru a často sa stihne prejsť, až keď naskočí červená.

POD PRÍSTAVNÝM MOSTOM: Miesto, kde sa vychádza na Dolnozemskú cestu, je hodné pozornosti, pretože je tam dopravná značka STOP!

PRIEVOZSKÁ ULICA (za odbočkou na Jarabinkovú - pred hotelom Astra): pravidelne odťahované autá, parkujúce v nevýrazne označenom jazdnom pruhu BUS.

PRI VÝJAZDE Z PODJAZDU NA STAROMESTSKEJ SMEROM DO MESTA (na Nám. 1. mája): Zákaz odbočiť doprava (na Vysokú ulicu).

POD MOSTOM LAFRANCONI: Pri prechádzaní semaforom sa prísne kontroluje oranžová!

NÁMESTIE SLOBODY PRED STROJNÍCKOU FAKULTOU: Nesmie sa parkovať na chodníku!

MOKROHÁJSKA CESTA (v blízkosti inštitútu pre telesne postihnutú mládež): Pozorovanie prejazdu cez svetelnú križovatku a následné rýchle vyštartovanie policajného Renaulta, Favorita alebo VW Golf.

VAJANSKÉHO NÁBREŽIE (v blízkosti sochy čs. leva): Polícia pozoruje prejazd na červenú!

KRIŽOVATKA ZA KASÁRŇOU: Sporná križovatka! Nie je tu zákaz odbočenia vľavo, ale len informatívna značka radenia sa do pruhov!

VAJNORSKÁ - KASÁREŇ: Odťahovanie zle zaparkovaných vozidiel (napr. auto, ktoré parkuje s kolesom na chodníku).

(lau)
Páčil sa vám článok?