Rekonštrukcia na Radlinského

11.8.2008
0
Páčil sa vám článok?

V auguste došlo v bratislavskej doprave k viacerým obmedzeniam a zmenám. Od 12. augusta sa rekonštruuje električková trať na Radlinského ulici pred križovatkou Račianske mýto. Počas stavebných prác, ktorá potrvajú aj v septembri, je úplne uzavretý prejazd z Legionárskej na Šancovú.

Odbočiť sa dá z Legionárskej na Račiansku ulicu, kde je na prvom prejazde cez trať obrátka s možnosťou dostať sa na Šancovu. Kapacita tohto prejazdu je však obmedzená.

Električková doprava je zabezpečená len po jednej koľaji a zmenená je aj premávka viacerých spojov MHD. Linka č. 21 zo Šancovej ulice pokračuje cez Trnavské mýto na Jelačičovu, kde má konečnú. Linka č. 39 v smere do Slávičieho údolia z Trnavského mýta pokračuje cez Krížnu, Vazovovu, Starohorskú ulicu a od zastávky Technická univerzita na Námestí slobody sa napája na svoju trasu.

Linka č. 210 nepremáva. Linky č. 502 v smere do Devína a č. 509 v smere do Vlčieho hrdla pokračujú zo Šancovej ulice cez Trnavské mýto a Krížnu na Karadžičovu ulicu, kde sa od zastávky Krížna napájajú na svoju trasu.

(brn)

Páčil sa vám článok?