Mafiánsky boss sa ospravedlnil za parkovanie

6.5.2008
0
Páčil sa vám článok?

Vážený pán Janík, rád by som zareagoval na príspevok do Bratislavských novín vzhľadom na to, že uvedený článok sa týka našej návštevy v uvedenej predajni a v uvedenom čase.

Som si vedomý, že nákup v sprievode holohlavých mladíkov môže vzbudzovať dojem, že ide o mafiu, i keď v našom prípade sa na tom môžem iba zasmiať... Evidentne patríte k ľuďom, ktorí radi zavádzajú iných a prežívate bežné situácie ako v nejakom akčnom filme.

Aby som však uviedol veci na pravú mieru a zbytočne neodchádzal od témy vášho článku, je pravda, že sme parkovali pred obchodným domom na parkoviskách vyhradených pre invalidov, ale len preto, lebo v uvedenom čase bolo parkovisko skoro úplne prázdne a nikoho sme tým neobmedzili, ale napriek tomu dúfam, že nám to odpustíte a sľubujem vám, že sa to nabudúce nestane...

Ďalej vás chcem vyviesť z omylu, že nikto nereagoval na váš telefonát na políciu, boli tam dokonca 2 policajné hliadky v priebehu 10 minút dvakrát a vždy si preverovali u predavačiek, či tam je nejaký problém, na čo sa im dostalo len odpovede vo forme smiechu, lebo pár minút predtým tam už boli esbéeskári, ktorí dostali podobnú odpoveď. Okrem vášho blúznenia o uzatvorení predajne tam spolu s nami nakupovali obleky ďalší asi 5-6 ľudia a nikto nemal problém s tým, že sme tam viacerí na krátko ostrihaní chlapci. Len pre vašu informáciu, nakupovali sme obleky z dôvodu návštevy prezidenta SONY v Nitre, kde sme mu zabezpečovali osobnú ochranu.

Ak nabudúce budete mať pocit, že vás niekto obmedzuje pri nákupoch, tak neutekajte od predajne, ale počkajte na príchod polície a skonfrontujte si veci priamo na mieste, lebo takto len zbytočne vyvolávate rozruch a dezinformácie.

Mafiánsky boss

~ ~ ~
Bola som v predajni vtedy, keď tam bol ten akože boss, škoda, že sme sa tam nestretli, ale vďaka vám som sa dnes ráno dobre zabavila.

Všetko, čo ste napísali, je výmysel, je mi ľúto policajtov, lebo oni tam naozaj boli, že je nahlásená výtržnosť. Tak sme sa s predavačkami trocha zasmiali.

K tomu výpalnému, zákazník regulárne zaplatil, áno dostal zľavu, ale preto, lebo jeho nákup dosiahol určitú výšku.

Ivona
(Z diskusie na www.banoviny.sk)
AD: KEĎ MAFIÁNSKY BOSS VYRAZÍ NA NÁKUPY (BN 17/2008)

Páčil sa vám článok?