Keď si pozriete tieto byty a domy, pocítite túžbu presťahovať sa sem

2.8.2021

Zdroj: Shutterstock

Páčil sa vám článok?

Nie, nenachádzajú sa na opačnom konci zemegule. Lepšie bývať sa dá aj v Bratislave a blízkom okolí. Pozrite si aktuálne najkrajšie projekty, ktoré sú dostupné pre každého záujemcu.

Neďaleko jazera, na úpätí Malých Karpát alebo priamo v meste, a predsa uprostred prírody! To je vyšší level bývania, ktorý vyhľadávajú nielen rodiny s deťmi, ale aj ľudia unavení z ruchu veľkomesta. Trend vidieckeho bývania neutícha, naopak, ak má obec dobré dopravné spojenie, byty a domy sa rýchlo rozpredávajú. Či ste športovec, rodič, ktorý chce deťom pripraviť krásne detstvo, eko nadšenec alebo vyznávač SMART technológií, pri pohľade na toto bývanie sa zasnívate, a možno sa aj rozhodnete zmeniť život.

Miloslavov – moderné bývanie vo Vila bytoch Pri lesíku

Zdroj: Willy and Black

​K najpopulárnejším pri-bratislavským obciam patrí Miloslavov. Jednak vďaka vlakovému spojeniu s hlavným mestom z časti Alžbetin Dvor, jednak pre novú rýchlostnú cestu R7, ktorá predstavuje výrazné zefektívnenie dopravy. Tunajší nový projekt Vila byty Pri lesíku je svojím charakterom mestský projekt vsadený do dediny tak, aby ideálne zapadol do prostredia a okolitej prírody. Nachádza sa asi 1,5 km od železničnej stanice a k jeho prednostiam patrí parkovacie státie pod bytovkou v cene bytu s výťahom z podzemného parkoviska či pivničná kobka v cene bytu. Na skok od Vila bytov je obchodné centrum OC Miloslavov s Billou. V blízkosti sa nachádza aj škola, škôlka, pošta, potraviny či reštaurácia. Fanúšikovia športu a prírody ocenia blízkosť jazier, hrádze a cyklotrás.

Viac informácií o projekte nájdete na www.vilabyty.sk.

 _

Kolísky Záhorská Bystrica - „kids-friendly“ bývanie pri Malých Karpatoch

Zdroj: ITB Development

Rezidenčný projekt sa nachádza na úpätí Malých Karpát, s dobrým napojením na diaľnicu a bohatými možnosťami na trávenie voľného času. Kolísky ako prvé na Slovensku priniesli koncept „kids-friendly“ bývania. Blízkosť lesa, bohaté možnosti na výlety, neďaleká škola a škôlka vytvárajú prostredie plné podnetov, dôležitých pre zdravý detský vývin. V ITB Development tak vytvorili miesto, ktoré najlepšie napĺňa potreby rodín s deťmi. Týmto potrebám prispôsobili aj samotné dispozície 1– až 5-izbových bytov v troj- a štvorpodlažných domoch, pričom v ponuke sú už len posledné z nich. Kolísky v Záhorskej Bystrici sú už skolaudované, a tak nič nebráni nasťahovať sa sem a užívať si pohodové rodinné bývanie.

Viac informácií o projekte nájdete na www.kolisky.sk.

_

Kvetoslavov – vidiecke bývanie s perfektnou dostupnosťou v Novej Tulipe

Zdroj: novatulipa.sk

​Obec Kvetoslavov sa nachádza juhovýchodne od Bratislavy a k jej prednostiam patrí železničné spojenie s hlavným mestom, efektívna autobusová doprava a priame napojenie na novú rýchlostnú cestu R7. Obec sa vyznačuje pokojným a tichým bývaním, kontrastujúcim s dynamikou miest. Nová Tulipa, projekt slovenského developera ATOPS Development 3, ponúka 1- až 4-izbové byty vo viladomoch, najväčšie majú viac ako 100 m2. Všetky byty sú v nadštandardnej výbave. V miestnostiach sú kvalitné obklady, dlažby, sanita, parkety a dvere, podlahové kúrenie, klimatizácia a vonkajšie elektrické žalúzie. Výhodou sú stálozelené terasy na najvyšších poschodiach a záhradky na najnižších. Súčasťou projektu je občianska vybavenosť, park, ihriská a športoviská vo vnútrobloku. Základná škola je vo vedľajšej ulici a priamo v Novej Tulipe bude developer stavať aj škôlku.

Viac informácií o projekte nájdete na www.novatulipa.sk.

 _

Záhorská Bystrica - rodinné domy Orešianky pod Malými Karpatmi

Zdroj: oresianky.sk

​Rodinné domy využívajúce efektívne a moderné technológie vznikajú medzi mestskou časťou Bratislava-Lamač a Záhorskou Bystricou. Lokalita ponúka prostredie krásnej prírody Malých Karpát, dobrú dopravnú dostupnosť do Bratislavy, blízkosť relaxačnej zóny a občianskej vybavenosti. V ponuke sú samostatne stojace domy a trojdomy. Pri výstavbe sú využívané špičkové materiály a technologické riešenia a tiež riešenia pre maximálne zadržiavanie dažďovej vody, ako zelené extenzívne strechy, retenčné nádrže a vsakovacie telesá na zadržiavanie prívalovej vody. Lokalitu bude pred hlukom a svetelným smogom chrániť 3,5 m vysoká protihluková stena. Jej konštrukcia z lomového kameňa so smrekovcovým plotom a zeleňou vytvorí pevnú, no zároveň veľmi estetickú ochranu. Etapa č. 2 je už v predaji!

 Všetky informácie o projekte nájdete na www.oresianky.sk.

_

Zelené Záluhy - moderné a kvalitné rodinné bývanie v pokojnej lokalite

Zdroj: zelenezaluhy.sk

Projekt Zelené Záluhy vzniká na Hanulovej ulici na rozhraní zabývaných mestských častí Dúbravka a Karlova Ves, v časti zvanej Záluhy. Autorom architektonického návrhu je renomovaný ateliér šujan_stassel. Projekt ponúkne komfortné bývanie v kvalitne dispozične riešených jedno- až štvorizbových bytoch v 7-podlažnom bytovom dome s lodžiami, terasami a zelenými predzáhradkami. V suteréne bude 97 parkovacích stojísk a pivnice. V dostatočne presvetlených a preslnených bytoch, s oknami obytných miestností so zníženým parapetom, budete mať výhľad na zeleň s parkovou úpravou. V projekte stavil developer na vysoký štandard použitých materiálov. V cene bytu je zahrnutá aj príprava na chladenie, exteriérové elektrické tienenie či sieťky na oknách. Súčasťou areálu bude parkovo upravené okolie s detským ihriskom a oddychovými priestormi.

Všetky informácie o projekte nájdete na www.zelenezaluhy.sk.

 _

Bývanie v obľúbenej Rajke s Fula Development

Zdroj: fuladevelopment.eu

​Rajka je určite najobľúbenejšou pri-bratislavskou lokalitou na druhej strane našich hraníc. K jej hlavným devízam patrí obrovská slovenská komunita, nádherná príroda, pokojná vidiecka atmosféra, cyklotrasy, možnosť splavovania Dunaja, ale predovšetkým fakt, že sa odtiaľto v ktoromkoľvek čase dostanete do centra Bratislavy za cca 15 minút, čo sa nedá povedať ani o mnohých lokalitách v našom hlavnom meste. Pohyb cez hranice je i počas pandémie bezproblémový a momentálne úplne neobmedzený. Navyše, v súčasnosti môžete investovať do domu či pozemku v Maďarsku s 5 % DPH na dva roky. S projektom, stavebným povolením, realizáciou či kolaudáciou vám pomôže spoločnosť Fula Development, ktorá ponúka zelené, moderné, nízkoenergetické domy so SMART riešeniami na mieru.

V prípade záujmu pozrite na www.fuladevelopment.eu alebo volajte na +421 919 800 400.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?