Smutný začiatok prázdnin: V Bratislave počas uplynulej noci tragicky vyhasli dva ľudské životy

29.6.2024
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Noc z piatka na sobotu 29. júna 2024 bola v Bratislave tragická. Kým mnohí školáci oslavovali začiatok prázdnin, niektorí ľudia bojovali o život.

V prvom prípade policajti železničnej polície vyrazili krátko po 21.40 h na železničné priecestie vo Vrakuni, kde nákladný vlak zrazil človeka.

"Podľa doterajších informácii mal rušnovodič v krátkej vzdialenosti od priecesta spozorovať osobu mužského pohlavia, ktorá ležala na koľaji. Rušnovodič okamžite použil rýchločinné brzdy, avšak zrážke už zabrániť nedokázal," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff

Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. 

Zdroj: ms

Priecestie vo Vrakuni. 

V druhom prípade vyrazili policajti do areálu Zlatých pieskov na festival Hip-hop žije krátko pred 03.00 h ráno. Tam sa už nachádzala rýchla zdravotnícka pomoc, ktorá prišla na pomoc 20-ročnému mužovi. Ten nejavil známky života.

"Na mieste bol konštatovaný exitus, pričom za účelom zistenia presných príčin, za ktorých došlo k úmrtiu muža, bolo nariadené vykonanie pitvy. Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia," dodal Szeiff. 

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie