Festival Lovestream: Koľko zaplatíte za jedlo či nápoje?

16.8.2024
0

Zdroj: C. Š.

Páčil sa vám článok?

Na starom letisku v bratislavských Vajnoroch sa začalo jedno z najväčších podujatí roka. V piatok 16.8. tu otvoril svoje brány festival Lovestream, ktorý potrvá až do nedele. Do Bratislavy priniesol hviezdy svetovej hudby. My sme sa pozreli, koľko zaplatíte za občerstvenie v areáli. Nie je to málo.

Ak by ste si na festival so sebou priniesli vlastné jedlo či pitie, pri bráne vám ho z bezpečnostných dôvodov zabavia. V areáli si však môžete načapovať vodu.  Zákaz sa vzťahuje aj na deodoranty. A koľko teda zaplatíte za občerstvenie? Výber jedál je naozaj bohatý od klasiky po súčasné trendy, to svoje si tu nájde naozaj asi každý. Pripravte sa na to, že nebudete používať hotovosť, najskôr si musíte nabiť čip na náramku, ktorým uskutočníte všetky platby podobne ako v akvaparkoch. 

A teraz už poďme k cenám. Pozreli sme sa na niektoré bufety, náš výber je náhodný, nehľadali sme ani najdrahšie, ani najlacnejšie ponuky.

Zdroj: C. Š.

​Cigánska 13 eur, klobáska 12, hranolky 7.

Zdroj: C. Š.

S prichádzajúcou tmou sa areál napĺňal.

Zdroj: C. Š.

​Presso káva za 6,50 eura.

Zdroj: C. Š.

​Zeleninový šalát s kuracím mäsom 12,90 eura.

Zdroj: C. Š.

​Waffle a palacinky 6-7 eur.

Zdroj: C. Š.

Kačací burger s hranolkami 18 eur.

Zdroj: C. Š.

​Nealko po 4 eurá, pivo sme v areáli videli za 4,50.

Zdroj: C. Š.

Kurací kebab v tortille za 14,90.

Zdroj: C. Š.

Točená zmrzlina 6,50.

Zdroj: C. Š.

Kebab 14,90 eura.

Zdroj: C. Š.

​Klasický hotdog 6 eur.

Samozrejme, na festival sa chodí najmä za zábavou a hudbou, ale ponuka jedál je už tiež neodmysliteľnou súčasťou týchto podujatí. 

(ms, cš)

Páčil sa vám článok?