Ocitnete sa vo svete zázrakov a rozprávok: Na Slovensku prvýkrát otvorili najväčší svetelný park Winter Wonderland

Dnes,
0

Zdroj: (rj)

Páčil sa vám článok?

Na Dostihovej dráhe v bratislavskej Petržalke sa prvýkrát rozžiaril žiarivý svet plný zázrakov, rozprávok a fantázie Winter Wonderland.

Ak ste sa vlani len spoza plota obdivovali svetelný park na Dostihovej dráhe v Petržalke, tak tentoraz určite vojdite dnu. Objavíte tu nádherný Winter Wonderland, svet plný rozprávok a zábavy inšpirovaný najväčšou svetovou atrakciou Glow Garden v Dubaji. Tento náš, ktorý bude otvorený až do konca februára, je najväčší v Európe a na Slovensku má premiéru.

Možno aj vy si ako prvé zvyknete pozrieť výšku vstupného, tak začneme pri pokladni. Základné vstupné je 14 eur, v piatok a cez víkend 15 eur, čo sa na prvý pohľad nemusí zdať málo, ale v cene vstupenky máte zároveň všetky krásne osvetlené rozprávkové kolotoče, hojdačky, bludisko a ďalšie atrakcie. Malí súrodenci zo Stupavy Lara a Simon, ktorí sem prišli medzi prvými návštevníkmi, mali najväčšiu radosť z autodromu, za ten bežne na „kolotočoch“ zaplatíte aj 5 eur.

Zdroj: (rj)

Lara a Simon mali najväčšiu radosť z autodromu.

Takže cena vstupenky je v poriadku a svetelné inštalácie skutočne fascinujúce, tento veľkolepý svet kúziel, v ktorom sa spojili tisícky svetiel a hudby, sme si užívali aj my dospelí. 

Zdroj: (rj)

V cene vstupného sú všetky atrakcie.

„Inšpiráciu na Winter Wonderland som našiel spolu s mojimi deťmi v zahraničí. Vzorom boli svetelné parky ako Londýn, New York, Dubaj a ďalšie svetové metropoly. Park sme priviezli z Českej republiky. Minulý rok sme mali premiéru v Prahe a tento rok sme sa pre veľký úspech rozhodli rozšíriť aj na Slovensko. Niečo podobné tu ešte nebolo,“ predstavil park riaditeľ a producent spoločnosti JVS GROUP (do Bratislavy už priviezla projekty ako Šmolkovia-Magický svet, výstavy Cosmos Discovery, Titanic, Tutanchamon či Poklad Inkov) Viliam Ďuriš.

FOTOGALÉRIA:

„Máme tu veľké množstvo rozprávkových inštalácií, je to vlastne príbeh z rozprávky do rozprávky. Je tu vyše 250 svetelných objektov a 20 kolotočových atrakcií. Stretnete sa s Popoluškou, Šípkovou Ruženkou aj Levím kráľovstvom. Prejdete sa podmorským bludiskom, zahráte si na farebnom klavíri alebo si zatancujete s tučniakmi. Nechýbajú interaktívne atrakcie ani stan s virtuálnou realitou, kde sú ďalšie úžasné možnosti. Je to zábava pre celú rodinu,“ dodal Viliam Ďuriš.

Na slávnostnom otvorení parku všetkým zaspievali Daniela a Veronika Nízlové z dua Twiins. „Spievalo sa nám úžasne, mali sme skvelé publikum. A park vyzerá prekrásne, už sa tešíme, ako sa sem vrátime aj s našimi dcérami,“ povedal Daniela Nízlová.

Zdroj: (rj)

Hovoriaci strom.

Krstným otcom parku sa stal raper Ego, ktorý prestrihol pásku spoločne s Twiinskami, riaditeľom Závodiska - Dostihovej dráhy Mariánom Šurdom.  

Park je otvorený denne od 15:00 do 21:00 h. Základné vstupné, ako sme už uviedli vyššie, je 14 eur na osobu, rodiny majú zľavu, napríklad štvorčlenná zaplatí 46 eur. Súčasťou parku je aj občerstvenie, kde si môžete dať teplé nápoje či jedlá.
(ac, ms)

Páčil sa vám článok?