FOTO: Takéto smetisko sa ukrýva v kríkoch na Budatínskej

8.10.2017
0

Zdroj: Rastislav Gemerský

Páčil sa vám článok?

Odhadom možno až dve tony rôzneho komunálneho odpadu sa nachádza na zelených plochách v blízkosti hypermarketu TESCO na Budatínskej ulici. Všetok ten neporiadok je rozhádzaný len kúsok od zastávky MHD a v Petržalke sa akosi nevedia nájsť nikto kompetentný, kto by bol za tento stav zodpovedný a nelegálne smetisko zlikvidoval...

Každý, kto sa dovezie k nákupnému stredisku – hypermarketu Tesco na Budatínskej ulici prostriedkami MHD, to musí vidieť na vlastné oči - v blízkosti zastávok sa totiž nachádza množstvo odpadu porozhadzovaného po celom okolí. „Tieto priestory sú v takomto stave už od júla 2017. A nájsť na tejto celej ulici nejakú verejnú nádobu alebo kôš na odpadky je len utopistický sen. Toto jedinečné smetisko je vidieť aj z priľahlých verejných chodníkov a verejných cestných komunikácií. Informácie a sťažnosti od občanov nikoho v podstate z kompetentných a zodpovedných nezaujímajú, lebo to nemá nikto záujem riešiť, ani radšej vidieť,“ napísal do redakcie Bratislavských novín pán Rastislav Gemerský, ktorý nelegálne smetisko ukryté v kríkoch aj nafotografoval.

Zdroj: Rastislav Gemerský
Zdroj: Rastislav Gemerský
Zdroj: Rastislav Gemerský

​„Neudržiavaná drevina aspoň zakrýva väčšiu časť rôzneho odpadu. Tento hanebný a verejný hnus nikomu nevadí? Veď na tomto odhadom asi 150 metrov dlhom zelenom úseku sú približne dve tony rôzneho odpadu,“ dodal.

(ars, foto: Rastislav Gemerský)

Páčil sa vám článok?