Hrozné! Objavili sa informácie o týraní králikov na Zlatých pieskoch, pomôžte nájsť páchateľov

27.4.2018
0
Králiky

Zdroj: FB

Páčil sa vám článok?

Na sociálnej sieti sa objavila správa, ktorá mnohým vohnala do očí slzy. Podľa viacerých svedkov sa pri obchodnom dome Tesco v lokalite Zlaté piesky pohybujú osoby, ktoré majú na obojkoch králikov a pre očami verejnosti ich neúprosne týrajú.

Ľudia, ktorí o týchto otrasných skutočnostiach informujú, tvrdia, že tyranov si všimli už minulý piatok. Zvieratá majú priamo pred očami okoloidúcich týrať a zle s nimi zaobchádzať. Tento ohavný čin neušiel pozornosti ostatným, ktorí našťastie nemlčia.

Podľa jednej svedkyne, ktorá výzvu na Facebooku publikovala, králikov držia na obojkoch, hádžu ich o zem, kopú do nich a argumentujú tým, že ich takto "vycvičia". Jedného králika sa podarilo zachrániť a zvládol aj operáciu v Prahe, kde sa dostal vďaka azylu pre tieto zvieratá. Na veterinárnej klinike sa už z operácie zotavuje a o svoju labku neprišiel.

Zdroj: FB

​Ak uvidíte toto neľudské zaobchádzanie s nevinnými zvieratkami na Zlatých pieskoch, vo Vajnoroch alebo aj na inom mieste, kontaktujte políciu alebo nám napíšte priamo do redakcie. Existujú obavy, že ľudia týrajúci králikov majú týchto zvierat stále dosť a nebudú sa báť vyjsť na verejnosť a do ulíc znovu.

Zdroj: FB

​(ncuki)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie