Dobrý tip: Chystáte sa na Železnú studničku? Cez víkend zaparkujete zdarma v neďalekých garážach

20.6.2024
0

Zdroj: J. G.

Páčil sa vám článok?

Určite to poznáte. Ak sa počas víkendu vyberiete na Železnú studničku, parkovanie v tejto obľúbenej lokalite Bratislavčanov býva problematické, miestne parkovisko je takmer vždy plné. Po novom však môžete počas víkendov a sviatkov zaparkovať zdarma aj v neďalekých garážach.

"Dávame priestor ľuďom a chceme im spríjemniť víkendový čas s rodinou alebo priateľmi. Preto od 15. 6. 2024 spúšťame parkovanie zadarmo počas víkendov a sviatkov v budove Westend Plazza (jedna zo štyroch administratívnych budov Westend - pozn. red.), v bezprostrednej blízkosti Železnej studničky," informovala na webe spoločnosť JTRE. Parkovanie v garážach oceníte ešte viac počas horúcich letných dní, keď budete mať svoje auto ukryté v tieni.

Ako sa tam dostanete a ako to funguje? Keď odbočíte z Lamačskej cesty na odbočku oproti odbočke na Železnú studničku, uvidíte kruhový objazd, z ktorého použijete tretí výjazd vľavo na Dúbravskú cestu poza Westend Plazza (žltá fasáda). Asi po dvesto metroch je vjazd do podzemnej garáže (vstup Dúbravská na mapke nižšie), kde môžete pohodlne parkovať (1. PP – verejné parkovanie). "Nezabudnite si vziať lístok z automatu pri vjazde do garáže, pričom je potrebné použiť tlačidlo označené ako víkendy/sviatky. Lístok budete potrebovať aj pri odchode," upozorňuje JTRE.

Zdroj: JTRE

​Budovy komplexu Westend.

Zdroj: JTRE

Vstup do garáží.

(ms, lb)

Páčil sa vám článok?