Koncerty v najkrajších zákutiach Bratislavy: V sobotu štartuje Karloveské kultúrne a športové leto

17.6.2024
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

V poradí deviaty ročník Karloveského kultúrneho a športového leta prinesie do Karlovej Vsi bohatú ponuku podujatí. Festival odštartuje v sobotu 22. júna o 11.00 h koncertom skupiny Fragile v Botanickej záhrade. V podvečerných hodinách sa festival presunie do Karloveskej zátoky k lodi Mark Twain, kde sa predstaví folkový spevák Peter Luha.

"V nedeľu 23. júna od 15.00 h bude letný festival pokračovať vo Vodárenskej záhrade programom pre malých i veľkých. V rámci nedeľného pikniku sa predstaví jazzové kvarteto La Jana and Her Cats (na foto speváčka kvarteta Jana Dekánková s kapelou Fats Jazz Band), tanečná škola B-swing, bubnová škola Rytmika a detské Divadlo Fii. Súčasťou podujatia budú aj tvorivé dielne, maľovanie na tvár, a ako novinka Karloveský šachový turnaj," informoval nás Branislav Heldes z referátu pre komunikáciu s médiami miestneho úradu. V utorok, 25. júna sa milovníci tanca môžu od 19.00 h tešiť na otváraciu tančiareň s B-swing. 

Filmové leto v Líščom údolí odštartuje v piatok 28. júna o 21.30 h síce zimnou, ale veľmi populárnou rozprávkou Perinbaba a dva svety.

Karloveský letný festival ponúkne obyvateľom bohatý program až do 31. augusta. Komorné koncerty v botanickej záhrade, pikniky vo Vodárenskej záhrade, koncerty u Marka Twaina, rozprávkové a tvorivé pondelky, utorkové tančiarne, špacírky zamerané na botaniku a históriu, promenádne koncerty na Nám. sv. Františka, filmové leto v Líščom údolí, športové leto vo Vodárenskej záhrade a letný tábor pre mladých spisovateľov. Všetky vystúpenia budú pre verejnosť prístupné bez vstupného, vstup na koncert do botanickej záhrady je voľný od 10.30 – 12.00 h.

(ms)

Páčil sa vám článok?