VIDEO: V Karlovej Vsi sa o zeleň starajú príkladne – myslia už aj na jar

11.10.2017

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Pracovníci karloveských verejnoprospešných služieb využili priaznivé októbrové počasie na to, aby sa postarali o nevyhnutnú údržbu zelene na území ich mestskej časti. A s dobrým nápadom v súvislosti s muškátmi z balkónov, ktoré počas leta krášlili balkóny tunajších obyvateľov prišiel aj miestny úrad...

„Zeleň v Karlovej Vsi prechádza ďalšou údržbou. Zamestnanci karloveských verejnoprospešných služieb dnes okrem iného robili zdravotné orezy stromov na Adámiho a drvili orezané konáre. V areáli MŠ Adámiho začali s budovaním zastrešenia pieskoviska a objekt denného centra na Lackovej ulici čistili od orezaných konárov a lístia,“ napísali na sociálnu sieť Mestskej časti Karlova Ves kompetentní pracovníci miestnej samosprávy.

Pozrite si video z prác:

Miestny úrad v Karlovej Vsi vyrukoval aj so zaujímavou možnosťou pre všetkých obyvateľov, ktorých balkóny v priebehu leta skrášľovali muškáty a nemáte ich kde nechať prezimovať: „Ponúkame vám lepšiu alternatívu, než ich na zimu len tak vyhodiť do koša. Doneste ich k nám, my ich rozmnožíme a zazimujeme a na jar ich spolu s deťmi z našich škôl vysadíme,“ odkázali Karlovešťanom prostredníctvom webu. Bližšie informácie o tejto možnosti obyvateľom poskytnú na mailovej adrese: lucia.gasparova@karlovaves.sk.

(ars, foto a video: FB Karlova Ves)

Páčil sa vám článok?