Dobrá správa: V Parku Pekníkova pribudnú toalety i malý bufet

9.10.2024
0

Zdroj: FB Dúbravka - mestská časť Bratislavy

Páčil sa vám článok?

Obľúbený Park Pekníkova v bratislavskej Dúbravke sa stane pre návštevníkov komfortnejší. Čoskoro si tu budú môcť kúpiť kávu i použiť toalety.

"Odštartovali sme práce na spevnenej asfaltovej ploche v Parku Pekníkova v Dúbravke, kde mestská časť pripravuje nové zázemie pre návštevníkov ihrísk a športovísk. Na tomto mieste budú umiestnené dva kontajnery – jeden slúžiaci ako kaviareň/bufet s drobným občerstvením a druhý, sanitárny kontajner, vybavený toaletami pre ženy, mužov, imobilných a skladom športového náradia," informovala mestská časť na sociálnej sieti.

Začiatok prác na mieste skontroloval starosta Dúbravky Martin Zaťovič. V nasledujúcich týždňoch budú na mieste budovať prípojky energií, odpadov a betónové pätky.

Zdroj: FB Dúbravka - mestská časť Bratislavy

Starosta Zaťovič na Pekníčke.

"Tešíme sa z tohto zlepšenia, keďže Pekníčka patrí k najobľúbenejším a najnavštevovanejším lokalitám Dúbravky.  Počas celého roka tu trávia dlhé hodiny rodiny s deťmi, športovci, naši seniori i ľudia, ktorí si radi oddýchnu na tomto krásnom priestranstve," uviedla samospráva.

Zdroj: FB Dúbravka - mestská časť Bratislavy

Na mieste pribudnú dva kontajnery. V jednom bude bufet, v druhom toalety. 

(ms)

Páčil sa vám článok?