Nový McDonald’s Bory Devínska Nová Ves hľadá nových kolegov: Pridajte sa do tímu reštaurácie novej generácie

2.10.2024

Zdroj: McDonald's

Páčil sa vám článok?

Hľadáš prácu, ktorá je fresh, flexibilná a plná výhod? Nový McDonald’s Bory Devínska Nová Ves hľadá ľudí ako ty! Moderné prostredie, eco-friendly vibe, najnovšie technológie a skvelá atmosféra – presne toto ťa čaká v reštaurácii novej generácie. Okrem top platu a zliav na jedlo dostaneš Multisport kartu, príspevky na uniformu a dokonca aj psychologickú podporu.

Nová reštaurácia McDonald’s Bory Devínska Nová Ves nebude len miestom, kde si zákazníci budú môcť pochutnať na obľúbenom menu. Jej dizajn a technológie sú na najvyššej úrovni, vďaka čomu zaručuje príjemné pracovné prostredie aj pre každého zamestnanca. Reštaurácia ponúka zónu s triedením odpadu po konzumácií priamo zákazníkmi, ekologický mobiliár a zelenú strechu, ktorá pozitívne vplýva na celkovú klímu interiéru budovy. Okrem toho využíva systém na zachytávanie dažďovej vody a jej následné využívanie na polievanie, čím prispieva k šetrnému prístupu k prírode.

Ďalšou veľkou výhodou je pohodlný prístup verejnou dopravou. Zamestnanci sa tiež môžu tešiť na najmodernejšie  technológie, ktoré im uľahčia prácu.

Buď súčasťou novej generácie McDonald’s

V novej reštaurácii McDonald’s Bory Devínska Nová Ves hľadáme kolegov na pozíciu Crew - pozícia vhodná pre brigádnikov a aj pre tých, ktorí hľadajú prácu na plný úväzok (TPP). Ako člen tímu budete súčasťou dynamického a inovatívneho prostredia, v ktorom sa každý deň naučíte niečo nové. Vašou úlohou bude starostlivosť o zákazníkov, príprava jedál a pomoc pri zabezpečení hladkého chodu reštaurácie.

McDonald’s ponúka skvelé možnosti pre rozvoj kariéry. Nezáleží na tom, či máte skúsenosti v gastre alebo nie. Ani či to bude vaša úplne prvá pracovná skúsenosť. Dôležitá je chuť pracovať, učiť sa a byť súčasťou tímu. Pozícia je otvorená pre všetkých – vítaní sú študenti, mamičky s deťmi, seniori, ale aj ľudia so zdravotným znevýhodnením.

Zdroj: McDonald's

Výhody práce v McDonald’s

McDonald’s je známy nielen vynikajúcim prístupom k zákazníkom, ale aj k svojim zamestnancom. Noví kolegovia v reštaurácii McDonald’s Bory Devínska Nová Ves sa tak môžu tešiť na množstvo benefitov, ktoré im uľahčia pracovný aj osobný život. Medzi hlavné výhody patrí:

  • Konkurenčné mzdy: McDonald’s ponúka jedno z najlepších finančných ohodnotení v gastro sektore vrátane odmien a príspevku na ošatné.
  • Flexibilný pracovný čas: Zamestnanci si môžu plánovať zmeny podľa svojich potrieb, čo ocenia najmä študenti, rodičia s deťmi alebo tí, ktorí chcú prácu zladiť s inými aktivitami.
  • Sociálny program: Každý štvrťrok sa organizujú motivačné akcie pre zamestnancov, ako sú pobyty na chatách či športové podujatia, či Mikulášske balíčky pre ich deti.
  • Podpora športu a zdravia: McDonald’s ponúka svojim zamestnancom možnosť využívať Multisport kartu.
  • Zľavy na stravu: Zamestnanci majú 50 % zľavu na jedlo a nápoje zadarmo.
  • Psychologická pomoc: Platforma HEDEPY poskytuje psychologickú podporu pre všetkých zamestnancov, čím sa McDonald’s stará aj o ich duševnú pohodu.
  • Príjemné pracovné prostredie: McDonald's Bory Devínska Nová Ves je novootvorená reštaurácia zariadená najmodernejším vybavením a mobiliárom. Má tiež vonkajšiu terasu s ihriskom pre deti a takisto novinku - digitálnu hru pre rodiny s malými návštevníkmi, ktorá spríjemní čakanie na obľúbené pochúťky.

Zamestnanci dostávajú zároveň príspevky na uniformy a zamestnanecké zľavy u partnerov či príspevok pri narodení dieťaťa a uzavretí manželstva.

Získajte viac informácií a pošlite žiadosť

Ak vás možnosť, byť súčasťou rodiny McDonald’s zaujala, neváhajte a prihláste sa už dnes. Viac informácií o pracovnej pozícii a možnosti podať žiadosť nájdete na: Detail pozície | McDonald´s (topjobs.sk).

Tešíme sa na vašu žiadosť a na to, že sa stanete súčasťou nášho tímu v novej reštaurácii McDonald’s v zóne bratislavských Borov!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?