Máte problém so smeťami? Neobviňujte hneď OLO

17.2.2018
0

Zdroj: OLO

Páčil sa vám článok?

Ak nájdete plné kontajnery pred vaším domom, neznamená to automaticky, že ich smetiari náročky nevysypali. Na vine môže byť aj váš sused.

Ak zistíte, že vaše kontajnery vozidlo OLO obišlo, neznamená to automaticky, že vás smetiari vedome odignorovali. Na vine môže byť aj váš sused. „Naši pracovníci majú k dispozícii mobilné telefóny, ktorými zaznamenajú príčinu neodvezenia odpadu a okamžite ju posielajú na dispečing.

V reálnom čase to teda hneď môžete nájsť na stránke OLO v kolónke Evidencia neodvezeného odpadu,“ povedala nám hovorkyňa OLO Beáta Humeniková. Podľa jej slov je nedostupnosť kontajnerov pretrvávajúci problém.

„Najčastejšie bránia našim autám dostať sa do blízkosti kontajnerových stojísk parkujúce autá,“ vymenúva hovorkyňa. „Buď sa k nim vôbec nevieme dostať alebo nie sme schopní vytiahnuť kontajnery. Ďalšou príčinou sú uzamknuté stojiská, keď na to správca zabudne, a napokon nevyloženie nádoby, ktoré sa týka najmä rodinných domov.“ Preto skôr než rozhorčený zavoláte na reklamácie OLO, nakuknite do evidencie, či sa za neodvezenie odpadu nemáte „poďakovať“ skôr vášmu zle parkujúcemu susedovi

(in)

 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie