Chcete predviesť svoj talent? Vo vinohradoch sa v uskutoční pesničkárske podujatie Open Mic na dobrom mieste

24.6.2024
0

Zdroj: Archív Open Mic Slovakia

Páčil sa vám článok?

Spája vás s mikrofónom spev, hudobný nástroj, alebo iné umenie? Svoj talent môžete ukázať v sobotu 29.6. na špeciálnom podujatí Open Mic v bratislavských vinohradoch.

Toto hudobné podujatie pod taktovkou Andrei Sulovskej (All About Music) sa koná v sobotu od 14.00 h do 21.00 h priamo vo vinohradoch na rozhraní bratislavského Nového Mesta a Rače v Bufete na dobrom mieste (Horská 1).

Ako nás ďalej informovala  Emma Llure, umelci, či už začínajúci, alebo profesionálni, majú možnosť predstaviť svoj talent na spoločnom pódiu.

Zdroj: K. H.

Bufet na dobrom mieste vo vinohradoch. 

"Podujatie Open Mic na dobrom mieste je príležitosťou pre všetkých hudobníkov a spevákov z Bratislavy a okolia, aby predviedli svoje umenie v priateľskej atmosfére vinohradov. Bez ohľadu na skúsenosti, žáner, či hudobný štýl, všetci sú vítaní ukázať svoj talent," pozývajú organizátori. 

Zdroj: Archív Open Mic Slovakia

Na pódiu sa stretnú kapela Inými slovami, Emma Llure, The Gambit, Lea Daniš, Bibianova, Easy now!, Bety, Myšo Mlsna, Lara Abou, Maroš, Radovan Vrak, Peter Rovňák a ďalší.

Moderátormi budú Patrik Laki a Lukáš Horňáček, ktorí budú účinkujúcich po každom vystúpení spovedať v rámci svojho podcastu LuPa.

Zdroj: Archív Open Mic Slovakia

Ak sa chcete zapojiť, zaregistrujte sa prostredníctvom emailu na allaboutmusicslovakia@gmail.com alebo prostredníctvom instagramu na @openmicslovakia.

Zdroj: K. H.

Bufet na dobrom mieste vo vinohradoch. 

Vstup pre návštevníkov a registrácia umelcov sú bezplatné. 

(ms)

Páčil sa vám článok?