Viete, čo je adult friendly hotel? Pozreli sme sa na prvý takýto hotel na Slovensku

7.6.2024

Zdroj: Hotel Lesná

Páčil sa vám článok?

Našli sme tu priestor, kde si môžu dospelí nerušene oddýchnuť a v pokoji si vychutnávať ticho. V hoteli nenájdete detské postieľky, detské stoličky, detské menu či detský kútik, animácie alebo zvýhodnenú cenu ubytovania pre dieťa.

LESNÁ SPA BY L´OCCITANE

Francúzska kozmetická značka L’Occitane a hotel Lesná predstavujú spoločný projekt – prvé Spa by L’Occitane na Slovensku. Chvíle strávené v Lesná Spa by L’Occitane sú skutočným pôžitkom pre všetky zmysly. Stačí jeden krok a ocitnete sa v inej dimenzii, vstúpite do malého

Provensálska. Sprevádzať vás v ňom bude osobná spa terapeutka. Poskytne vám hotelový spa & wellness servis, aby ste si mohli odpočinúť a načerpať energiu do sýtosti.

Zdroj: Hotel Lesná

WELLNESS

Wellness je veľkorysým miestom pre váš oddych. Nájdete v ňom bazén s masážnymi prvkami, vnútornú vírivku, saunový svet a oddychovú zónu s priamym nádherným výhľadom na Lomnický štít. Rovnaký výhľad sa vám naskytne aj z hotelového bazéna. Vo wellness bare je vám k dispozícii široký výber nápojov.

GASTRONÓMIA

Gastronomický koncept hotela Lesná sa opiera o overené tradície a prináša ich hosťom v novom šate. Jedálny lístok nesie rukopis Petra Ďurča, oceňovaného slovenského šéfkuchára a člena elitného Gourmet klubu. Šéfkuchár so svojím tímom kuchárov, someliéri, baristi a barmani sa s potešením postarajú, aby ste si z pobytu vo Vysokých Tatrách odniesli nezabudnuteľné gastronomické zážitky. Náš tím pre vás každý večer pripravuje v reštaurácii tie najlepšie kulinárske špeciality a samotná večera je oslavou skvelého jedla.

Zdroj: Hotel Lesná

ZÁŽITKOVÁ GASTRONÓMIA

Hostina, ktorá poteší nielen chuťou a vôňou, ale aj farbami a spôsobom servírovania. Počas nej sa každý pokrm zmení na umelecké dielo. Náš šéfkuchár vám rád prezradí tajomstvá prípravy jedál a predstaví aj najnovšie trendy a technológie prípravy jedál vrátane molekulárnej gastronómie.


Zažite ničím nerušené chvíle v tichom prostredí mimo rušného centra Tatier a v pokojnej atmosfére adult-friendly hotela Lesná****.

Zdroj: Hotel Lesná

Páčil sa vám článok?