V Demänovej sa zabavia aj lezúni a „mini“ účastníci so športovým duchom

30.5.2024

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Jún si môžete užiť na mieste plnom zábavy a súťaží - v krásnom Demänová Rezorte! Chystajú tu tri športové udalosti pre všetky vekové kategórie, od najmenších detí až po dospelých. Stačí si vybrať.

Cyklopreteky Demänovský pedál

Na už piatom kole originálneho cyklopreteku Demänovský pedál sa môžete zúčastniť v sobotu 15. júna 2024. Súťažiť môže každý, kto má chuť a vie bicyklovať! Rodinky aj páry, amatéri aj profi cyklisti, deti aj dospelí.

Pre kategóriu Mini je povolené používať aj odrážadlá, trojkolky alebo kolobežky.  Každý „mini“ účastník sa bez ohľadu na umiestnenie môže tešiť na pamiatku za svoj športový výkon.

Zdroj: Demänová Rezort

Detská tour Petra Sagana

Hneď na ďalší deň, 16. júna, privíta rezort Detskú tour Petra Sagana. Bez ohľadu na to, či máte doma malého cyklistu s odrážadlom alebo skúseného mladého bikera, príďte sa zapojiť. Veď kto by nechcel zažiť pravú atmosféru Tour de France? Trasy pretekov budú prebiehať na spevnených plochách a prírodných cestičkách v rezorte. Každý účastník sa môže tešiť na účastnícke listy s podpisom Petra Sagana a najlepší v kategóriách získajú poháre a medaily.

Dobrá správa je, že Demänová Rezort ponúka na tento parádny cyklovíkend až 20-percentnú zľavu na ubytovanie. Stačí si stiahnuť vernostnú aplikáciu Funcard a užívať si jej výhody!

Demänovský FUN RUN – rodinné bežecké preteky

Nasledujúci víkend 22. júna ste pozvaní na rodinné bežecké podujatie Demänovský FUN RUN. Tento beh je navrhnutý tak, aby z neho mali radosť naozaj všetci, a to dokonca aj najmenší lezúni! Na nich čaká 10-metrová rovinka s čistým a mäkkým povrchom a každý dostane pamiatku za športový výkon.

Trasy pretekov sú nenáročné a vedú opäť areálom rezortu. Bežci sa môžu tešiť na neopakovateľnú súťažnú atmosféru, skvelé odmeny ale aj na zábavný program plný súťaží.

Zažite ideálny športový víkend na Liptove v krásnom prostredí Demänová Rezortu. Neoľutujete!

Zdroj: Demänová Rezort

Viac na www.demanovarezort.sk.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?