Sedací vak má všestranné využitie: Pomôže aj s uspávaním bábätiek

12.6.2023

Zdroj: PeopleImages.com-Yuri A/Shutterstock.com

Páčil sa vám článok?

Mamičky malých bábätiek dobre vedia, aké to je, keď dieťatko nie a nie uspať. Aj vtedy, keď sú všetky podmienky ideálne, dieťatko spať jednoducho nebude. Ak ste už vyskúšali všetko, máme pre vás jeden zaujímavý tip. Vyskúšali ste už sedací vak? Áno, sedací vak sa najčastejšie kupuje deťom, avšak obľubujú ho aj niektorí dospelí. Vám sa ako mamičke bude určite hodiť tiež.

Máte doma sedací vak? Ak nie, určite vám odporúčame si jeden zadovážiť. Ako dokážete bežné sedacie vaky pre deti využiť na uspávanie malých bábätiek?

  • Vyskúšajte rôzne polohy

Do akej polohy sa uložiť tak, aby dieťatko čo najrýchlejšie zaspalo? Sedací vak ponúka hneď niekoľko variabilných možností. Môžete si doň sadnúť alebo ľahnúť presne tak, ako potrebujete vy a aj vaše bábätko. Sedací vak sa prispôsobí postave, preto vás nič nebude tlačiť.

  • Vhodný aj pre bábätko

Bábätko môžete položiť priamo do sedacieho vaku, napríklad na deku. Sedací vak je formovateľný, čo znamená, že okolo dieťatka môžete vybudovať akýsi val, ktorý bude chrániť pred vypadnutím. Rovnako sa tvar sedacieho vaku prispôsobí detskému chrbátiku, preto je ležanie na ňom viac než pohodlné.

  • Flexibilné premiestnenie

Ak sa bábätku spí zle v spálni, vyskúšajte ho uložiť v inej miestnosti. Namiesto toho, aby ste museli neustále prenášať ťažkú postieľku, môžete preniesť ľahký sedací vak. Viete ho veľmi ľahko otočiť smerom k oknu, od okna alebo ho dať blízko radiátora počas chladnejších večerov. Výhodou je, že sedací vak môžete vyniesť aj von na terasu, keď bude pekné slnečné počasie.

Sedací vak nebude slúžiť len vám a bábätku, bude takpovediac rásť s vami a využitie nájde, aj keď bude vaše dieťa pomaly rásť.

Mať doma sedací vak sa určite oplatí! Uvidíte, aj zvyšok rodiny sa mu poteší. Ak sa snažíte uspať bábätko a nič nepomáha, vyskúšajte zvoliť pohodlnú polohu v sedacom vaku.

​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?