Majiteľ Eurovey kúpil aj trnavské centrum City Aréna

4.6.2018
City Aréna

Zdroj: FB City Aréna - nákupné centrum

Páčil sa vám článok?

V týchto dňoch sa takmer po ročných rokovaniach ukončila akvizícia trnavského nákupného centra CITY ARÉNA. Trnavský podnikateľ Vladimír Poór ho predal  známemu investorovi Petrovi Korbačkovi, ktorý je majiteľom aj bratislavského nákupného centra Eurovea..

Cena ani ďalšie podrobnosti transakcie nebudú zverejnené a ostávajú predmetom obchodného tajomstva. Ide však zatiaľ o jednu z najvýznamnejších transakcií tohto roka v retailovom segmente.

Nákupné centrum CITY ARÉNA spustilo svoju prevádzku pred troma rokmi. „Z portfólia som predal jednu so svojich spoločností. Sme radi, že ostala u slovenského investora.“ povedal k transakcii Vladimír Poór.

Pre Petra Korbačku, ktorému patrí tiež bratislavská Eurovea, je to ďalšia významná transakcia na Slovenskom trhu a rozšírenie portfólia o ďalší atraktívny projekt. Ako ďalej uviedol, z jeho pohľadu ide o správne rozhodnutie. „ Verím v dlhodobo-udržateľný rast maloobchodného segmentu a potenciál mesta Trnava. Lokalita CITY ARÉNY v absolútnom centre mesta, jej kvalitné prevedenie, 100% obsadenosť prenajímateľných priestorov a synergia so susedným štadiónom sú predpoklady,  že aj naďalej bude napredovať v úspešnej prevádzke.“

Nákupné centrum CITY ARENA  funguje od  leta 2015 a bolo postavené súčasne, počas veľmi úspešnej rekonštrukcie futbalového štadióna Antona Malatinského. Na svojej rozlohe takmer 25 000 m2 ponúka viac ako stovku obchodov medzinárodných značiek a takmer 950 parkovacích miest pre verejnosť. City Aréna je jedinečné nákupné centrum vo svojej spádovej oblasti, a to nielen svojim moderným  a originálnym dizajnom, ale aj skvelou centrálnou polohou, ktorá umožňuje výborný prístup autom, mestskou hromadnou dopravou, ale aj peši a na bicykli. Široké spektrum predajní zahŕňa všetko od módnych značiek, cez reštaurácie, kaviarne, moderné kiná, fitnescentrum, kasíno, bowling až po detský kútik. Výnimočné je aj námestie, ktoré je súčasťou centra a ktoré je z jednej strany obklopené historickými hradbami. Návštevníci si tu môžu vychutnať dobré jedlo, komorné koncerty, skvelú kávu  či zákusok.

(ts)

 

Páčil sa vám článok?