Párty s priateľmi: Alkohol nakúpite v pohodlí domova behom chvíle

31.7.2017

Zdroj: b1

Páčil sa vám článok?

(pr) Stará známa situácia. Čakáte hostí, no musíte trčať v práci a nestihnete ísť pred ich príchodom nakúpiť?

Riešením je nákup alkoholu cez internet na mabo.sk! Objednávky prijaté do 14.00 vám doručia v deň objednania do šiestej večer. Ideálny čas, však? Ak by ste do druhej nestihli alkohol objednať, dorazí  k vám nasledujúci pracovný deň v doobedňajších hodinách. Na mabo.sk nájdete značkový alkohol všetkých chutí, farieb a cien. Podľa vášho rozpočtu si tak môžete vybrať víno, pivo, destiláty, whisky, gin, koňak, tequilu a mnohé iné likéry presne podľa potreby. Samozrejme, myslelo sa aj na nealko, ktorým vybraný alkohol dochutíte alebo zapijete formou "brzdy". Prípadne si ho nakúpte na pitný režim zajtrajšieho dňa. Vo veľa prípadoch sa zíde a človek sa mu ráno poteší viac ako inokedy.

Od kvalitného vína cez niekoľkoročnú whisky

Nie je nič horšie, ako keď máte naplánovaný večer, no disponujete nízkym stavom alkoholu v chladničke alebo vitrínke, kde držíte kvalitné fľaše určené na špeciálne príležitosti. Vtedy stačí zavítať na web mabo.sk a vybrať si z rôznych fliaš. Na výber máte doslova z desiatok značiek od lacnejších, no stále kvalitných, až po tie prvotriedne alkoholy. A to platí aj o víne, šampanskom či proseccu. Vyberie si každý – od laikov, ktorí sa spoľahnú na značku a cenu, až po fajnšmekrov, ktorí objednávajú podľa overených znalostí a skúseností. Populárne alkoholické drinky si môžete vychutnávať už hodinu od objednania, ak sa rozhodnete pre osobný odber. Ak si priplatíte a objednáte drinky včas, dovezú vám alkohol do hodiny a pol. A nebojte sa, myslelo sa aj na zákazníkov, ktorí nežijú priamo v hlavnom meste. Mabo.sk vám doručí alkohol aj mimo Bratislavy počas nasledujúceho pracovného dňa.

Objednajte si aj pochutiny a potrebné doplnky na skvelú párty!

Ak by vám došla aj káva alebo čaj, nie je problém objednať si ich spolu s cukrom a inými pochutinami. Čipsy, oriešky, slané tyčinky alebo pokojne aj koktejlové čerešne so stopkou. V internetovom obchode mabo.sk nájdete okrem nápojov aj potreby, ktoré sa vám zídu počas oslavy. Sviečky, servítky, ľad, šľahačku, slamky, vrecia na odpadky a mnohé iné doplnky. 

Páčil sa vám článok?