Regály do predajní by mali byť prehľadné a funkčné

13.7.2017
Páčil sa vám článok?

(pr) Keď vojdete do obchodu, prvé, na čo sa zameráte, je ponuka tovaru a to, v akom štýle je vystavený. Musí byť prehľadne usporiadaný na policiach v regáloch, alebo na inom doplnkovom zariadení, z ktorých si ho bez problémov vyberiete.

Viete, aké regály zvoliť pre svoj obchod? Určite by ste mali klásť dôraz na to, aký tovar do nich budete ukladať. Dôležitá je preto nosnosť regálových políc, i materiál, z ktorého sú zhotovené. Najčastejším materiálom je plech, drevo, laminát, sklo, podľa systému využitia.

Prispôsobte regál svojej ponuke

Moderné konštrukcie umožňujú spojenie vertikálneho a horizontálneho uloženia tovaru. Inak povedané, v rámci jedného regálu dokážete použiť police i vešanie. Ich najväčšia výhoda? Policami dokážete šikovne vyzvihnúť plusy tovaru. Regály by ste mali koncipovať v rámci modernosti, jednoduchosti a optickej čistoty. Len tak dokážete pozdvihnúť samotný priestor predajne a zaujať klienta natoľko, aby sa rozhodol siahnuť po vašom produkte. Mimoriadnej obľube sa teší trubkový systém. Je to rokmi overená klasika, ktorá vás finančne nezruinuje a navyše, dá sa veľmi ľahko variovať. Umožňuje totiž vytvárať akékoľvek stenové, či samostojné zostavy a k jeho najväčším výhodám patri plynulý posuv políc, tyčí na vešanie a ďalších doplnkov.

Plechové regály sa vám oplatia

Systém týchto úložných miest je vhodný na zariaďovanie veľkých prevádzok, napríklad obchodných domov, ale pre svoje veľké výhody nachádza uplatnenie aj v malých predajniach. Tento systém je podobne ako trubkový systém, neuveriteľne variabilný, má príslušenstvo doslova na všetky druhy tovarov. Výhodou je, že sa dá rozoberať a skladať bez použitia náradia, jediná výnimka je kotvenie do steny, ktorému sa však výberom iných komponentov dá vyhnúť. Dokonca aj drevené police majú systém upevnenia bez použitia skrutiek. V ponuke je pre milovníkov eko a bio aj systém, ktorý harmonizuje s prírodou. Jeho design vytvára dojem exotiky, diaľky, relaxujúcich svetov a je ideálny na predaj odevov, módnych doplnkov, darčekov, bižutérie, kozmetiky či šperkov. Mnohí obchodníci využívajú v predajniach aj nastaviteľné stojany, "A" konštrukcie, gondoly, lankové systémy, drážkové panely, alebo závesné či tŕňové systémy.

Páčil sa vám článok?